7200 TL sistem toplama

dkphoboss

Hectopat
7000-7200 TL civarında kasa toplamak istiyorum. Sadece ekran kartında karar verebildim, RTX 2070S. Tamamlamak için yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
7000-7200 TL civarında kasa toplamak istiyorum. Sadece ekran kartında karar verebildim, RTX 2070S. Tamamlamak için yardımcı olursanız çok sevinirim.
O bütçeye 2070S biraz zor olabilir. Diğer parçalar düşük kalır. Yani bütçenin yüzde 50'den fazlasını ekran kartına vermek pek mantıklı değil.

Siz ne önerirsiniz 5700 xt ekran kartı da iyi fakat amd kullanmadım daha önce hiç güvenemiyorum
RX 5700 serisinde yazılımsal olarak sorunlar vardı ama son gelen güncellemeyle giderildi ve RX 5700 XT alıcaksan RX 5700 XT Nitro modelini almanı öneririm Türkiye'de alabileceğin en iyi RX 5700 XT modelidir.

Siz ne önerirsiniz 5700 xt ekran kartı da iyi fakat amd kullanmadım daha önce hiç güvenemiyorum
Yani bütçe itibariyle 5700 XT daha mantıklı şu anda da indirimdeyken alabilirsiniz. RTX 2070S daha iyi bir kart fakat en ucuzu 4000 TL yani işiniz zor çok sağlam indirim bulmanız gerekir. AMD sevmem derseniz de RTX 2060S ile idare edin. Ama benim önerim 5700XT olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı