7200 TL'ye sistem toplama

Güzelkullanici

Hectopat
Yukarıdaki fiyata nasıl bir sistem toplayabilirim? RX 5700 XT'li toplama şansım var mı?
Bu sistemin SSD'sini düşürdüğümüzde 7270 TL oluyor fakat MSI Mech modeli ve ısınma sorunu var diye biliyorum. Sizce nasıl?

Yukarıdaki fiyata nasıl bir sistem toplayabilirim? RX 5700 XT'li toplama şansım var mı?
Bu sistemin SSD'sini düşürdüğümüzde 7270 TL oluyor fakat MSI Mech modeli ve ısınma sorunu var diye biliyorum. Sizce nasıl?

Yahu doların düşmesini bekleyin swap anlaşması bayağı düşürücek doları 6.50'ye dayanır büyük ihtimalle dolar uzmanları da öyle diyor.

Neden sinirlendinki :D soru sordum sadece zaten 1 ay sonra alacağım fakat şimdiden bakıyorum.

Sinirlenmedim 1 ay sonra alacaksan daha uygun swap anlaşması şu an ihtiyaç olan dövizin 2 katını bize sağlayacak 6.50 hatta daha altına düşer bence öyle bekliyorum düşmezse uhhh ama düşücek deniyor bir de koronavirüsün bitmesini bekleyin çünkü fabrikaların açılması lazım daha da ucuzlaması için ucuzlarsa 5700XT sistemi o fiyata ekipmanlı toplarsınız :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı