7200TL ile RTX2060 sistem toplama

Bütçe
7200

okanmsf

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar, bu sistem stokta yok. Bu bütçe ile (maksimum 7200) sistem toplayabilir miyiz? AMD Ryzen 5 3600'ya da Intel i5 10400F ) (RTX 2060 bilindik markalar olursa sevinirim.)
(Anakarttaki RAM değerleri 3200'den fazla olursa sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapman gereken çok zor değil, @enonertetanem 'in bu konuda topladığı sistemdeki 2060 Super'i silip 2060 koyacaksın, bu kadar. R7 2700X ve GTX 1660S sistem alınır mı?
Aslında değiştirmesine bile gerek yok, bütçesine sığıyor diye RTX 2060 Super koydum. Tabii İstiyorsa i5 10400F ile RTX 2060 da yapılabilir.

Aslında değiştirmesine bile gerek yok, bütçesine sığıyor diye RTX 2060 Super koydum. Tabii istiyorsa i5 10400F ile RTX 2060'da yapılabilir.

Anakartta RAM MHz 3200'den fazla olması lazım M.2 SSD'li anakart tercihimdir. Sizin dediğiniz ekran kartı Galax benim dediğim ASUS benim tercihim kesinlikle ASUS'dan yana bu PC'de sadece güç kaynağı kötü onun dışında iyi.
Bana yukarıdaki sistemin sadece kasa ve güç kaynağının değiştiği bir sistem lazım anakartta değişebilir ama 3200 MHz'den yüksek olması şartıyla teşekkürler sizin dediğiniz sistemde markalara güvenemedim ve tek tek almaktansa hazır sistemin gelmesi daha iyi olur.

Anakartta RAM MHz 3200'den fazla olması lazım M.2 SSD'li anakart tercihimdir. Sizin dediğiniz ekran kartı Galax benim dediğim ASUS benim tercihim kesinlikle ASUS'dan yana bu PC'de sadece güç kaynağı kötü onun dışında iyi.
Bana yukarıdaki sistemin sadece kasa ve güç kaynağının değiştiği bir sistem lazım anakartta değişebilir ama 3200 MHz'den yüksek olması şartıyla teşekkürler sizin dediğiniz sistemde markalara güvenemedim ve tek tek almaktansa hazır sistemin gelmesi daha iyi olur.
Sistemde PSU kötü değil Zalman kesinlikle iyi bir marka. 550W yeterli ancak 600W ve üstü alınabilir. Galax kendini kanıtlamış bir firma ve tercih etmeniz daha iyi olacaktır. 3200 MHz üstüne çıkmanıza gerek yok eğer bütçeniz yeterli gelirse 3600 veya 4000 MHz Ram bakabilirsiniz.
Tek tek almanız sistemi daha ucuza almanızı sağlayabilir isterseniz tekrar düşünün.

Dostum, ayrı ayrı olması sorun olmaz diyen sen değil miydin? Sen bu sistemi ne için kullanacaksın ki?

Ayrı ayrı sorun olmaz fakat hazır sistem daha uygun geliyor bana. Eğer ciddi bir para farkı varsa, alınır.
Bu bütçede her parçası güzel veya fiyatına değecek bir hazır sistem bulamazsın büyük ihtimalle, ayrı ayrıdan daha uyguna geldiklerini de görmedim çoğunlukla.

Hem bütçenle ASUS RTX 2060 ve i5 10400F/3600 sığdırabileceğini sanmıyorum, mantıklı da olmaz. Inno3D, Galax, Palit gibi markalar eskiden beri var ve kaliteliler. Bilinmeyen markalar değil anlayacağın.

Ben senin ne istediğini anlamadım açıkçası, hazır zorunlu mu yoksa ayrı ayrı alabilir misin? Ayrı ayrı alabiliyorsan ayrı al, başka cevabı yok bunun.

Sistemi ne için kullanacağını da söylemedin daha.

Bu bütçede her parçası güzel veya fiyatına değecek bir hazır sistem bulamazsın büyük ihtimalle, ayrı ayrıdan daha uyguna geldiklerini de görmedim çoğunlukla.

Hem bütçenle ASUS RTX 2060 ve i5 10400F/3600 sığdırabileceğini sanmıyorum, mantıklı da olmaz. Inno3D, Galax, Palit gibi markalar eskiden beri var ve kaliteliler. Bilinmeyen markalar değil anlayacağın.

Ben senin ne istediğini anlamadım açıkçası, hazır zorunlu mu yoksa ayrı ayrı alabilir misin? Ayrı ayrı alabiliyorsan ayrı al, başka cevabı yok bunun.

Sistemi ne için kullanacağını da söylemedin daha.
Oyun için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı