Çözüm 720P60 video kasma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar, sabahtan beridir çözmek için uğraştığım ve uğraşlarım sonunda çözdüğüm sorun. Neler yaptığımı adım adım izah edeyim:

1-) Chrome geçmişini tüm zamanlar seçeneği ile sildim.
2-) temp, %temp%, prefetch gibi dosyaları sildim (klasiktir)
3-) Görev yöneticisinden arka planda çalışan gereksiz programları tek tek kapattım (Microsoft OneDrive, Windows sorun bildirme vs.)
4-) Yazılımsal olarak çözüme ulaşamadım ve kasanın girişlerini sökerek masaya koydum.
5-) PSU girişlerini kontrol ettim (gevşek takılma vs. var mı diye)
6-) Kasa içindeki fanları sabitleyerek kompresörle temizledim.
7-) Son olarak VGA girişlerini emcükledim

Bu arada işlemcin iyi değilse, bağlantıdaki uzantıyı kullanabilirsin. YouTube CPU tüketimini azaltacaktır. Ayrıca 60 FPS videoları engelle diyerek, videoların 30 FPS çalışmasını zorlayabilirsin. Videolar 30 FPS daha az sistem kaynağı tüketiyor.
Şahsen işlemciniz iyi olsa bile 1080P60 FPS üstü video izlemiyorsanız, bu uzantıyı kullanabilirsiniz. Uzantı videoları başka bir Codec ile çalıştırmaya zorluyor. Sadece 1080P üstü kalite seçeneklerini kullanamıyorsunuz.

Buna ek olarak Chrome son sürümlerinde CPU sızıntıları var. Yabancı ve Google kendi forumlarında bu sorundan şikayetçi insanlar gördüm. Kendi kullandığım Edge ve Chrome tarayıcılarına h264ify uzantısını kurdum. Karşılaştırma yaptığımda Chrome CPU tüketimi daha yüksek ve orantısızdı. Bu yüzden Edge kullanmanızı da öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…