73 Ping İnternette Metin 2 Kasma

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
Metin 2 oynuyorum. İnternetten sıkıntı yaşıyorum ama tarayıcıda falan idare eder hızı var ama oyunda aşırı internette sıkıntı çekiyorum.

Altta Speedtest'teki ölçüm var.
  • Ping ms
    • 73
  • Dowloand Mbps
    • 6.80
  • Upload Mbps
    • 0.56

Son düzenleyen: Moderatör:
En basiti komşunuzun interneti ile deneyin, hatta imkan varsa farklı binada bulunan komşunuz daha iyi olur. Sonuç aynı ise altyapı ile alakalı olması büyük ihtimal. Komşuda ping değeri düşük kalıyor ise kendi iç tesisatınıza ve modeminize yoğunlaşın. Özellikle ek kısımların zamanla paslanması hizmet kalitesini resmen yok ediyor.

En basiti komşunuzun interneti ile deneyin, hatta imkan varsa farklı binada bulunan komşunuz daha iyi olur. Sonuç aynı ise altyapı ile alakalı olması büyük ihtimal. Komşuda ping değeri düşük kalıyor ise kendi iç tesisatınıza ve modeminize yoğunlaşın. Özellikle ek kısımların zamanla paslanması hizmet kalitesini resmen yok ediyor.
Teşekkürler
Gigabyte GA-A320M-DS
Corsair DDR4 8 GB 2400 Mhz (Tek slot)
Seagate Barracuda 3.5 1 TB 7200 RPM SATA 3.0 64 Mb
AMD A10-9700
TX K8S 500 W

oyunda kasmalar oluyor fps düşüyor.
Bir kaç sorum olacak 8 Gb bir ram mi alıp taksam sisteme daha iyi yok gtx 1030 falan mı
yoksa işlemciyi satip yerine ryzen 3 2200g mi alsam 8 gb tek slot ram kalcak yoksa am4 uyumlu bir işlemci alıp yanına ekran kartı mı ?
hangisini yapmak daha mantıklı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı