7300TL sistem tavsiyesi

cruyff

Centipat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Gigabyte RTX 2060 OC 6 GB GPU.

Ryzen 5 3600 CPU.

ASUS TUF B450M GAMING Plus.
Anakart.

Corsair MP510 480GB SSD.

Corsair Vengeance LPX(8x2) 3000MHz RAM.

Corsair Spec Delta 80+ 550W PSU kasa.

Bütçemi sonuna kadar zorlayıp, bu parçaları toplam 7300TL gibi bir fiyata buldum. Sizce nasıl sistem? Acaba önerebileceginiz daha uygun bir sistem var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu olabilir. İsterseniz bu kasayı tek başına alıp farklı güç kaynağı da alabilirsiniz. Bence ilerde sorun yaşamamak için 600W PSU almak en iyisi.

Son düzenleme:

bu ikisi iyi bir tercih bence
corsair carbide spec 550w nasildir hocam?

Bir kasa daha önerdim ona da bakabilirsiniz Corsair Carbide Spec 550W'ı görünüşü pek umursamıyorsanız alabilirsiniz ama biraz giriş seviyesi bir kasa ama işinizi rahatlıkla görür.

Eğer PSU almadıysanız Corsair Spec 550W'ı alabilirsiniz bu arada bu kasaya giriş seviyesi dedim ama diğer Rampage, gamebooster gibi markaların kasa+PSU'larından kat kat iyidir. Bu fiyata buna benzer PSU dahil kasa bulamadım.

Corsair Cc-9011151-eu Carbide Spec 05 Siyah Bilgisayar Kasası - C - n11.com

Burda son bir ürün var 697 TL bundan iyisi şamda kayısı. Zaten istediğiniz PSU var bunda da.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Gigabyte RTX 2060 OC 6 GB GPU.

Ryzen 5 3600 CPU.

ASUS TUF B450M GAMING Plus.
Anakart.

Corsair MP510 480GB SSD.

Corsair Vengeance LPX(8x2) 3000MHz RAM.

Corsair Spec Delta 80+ 550W PSU kasa.

Bütçemi sonuna kadar zorlayıp, bu parçaları toplam 7300TL gibi bir fiyata buldum. Sizce nasıl sistem? Acaba önerebileceginiz daha uygun bir sistem var mıdır?
Eğer rtx sevmiyorsanız rx 5700 bir sistem öneririm daha performanslı bir kart

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı