Merhaba, ben GeForce 740M'ye sahip bir laptop kullanıyorum. Geçen gün format attım ve önceden yüklü olmasına rağmen şimdi GeForce Experience uygulamasını yükleyemiyorum. Ekte belirttiğim hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aga be geçen sene destekleniyordu, demek ki artık eski dizüstü bilgisayarım resmen emekli oldu. Bu durumda yeni sürücüler gelmeyecektir ancak format sonrası sürücü kurmak vb. işlemler yapmak istiyorsanız. Nvidia.com üzerinden manuel sürücü araması yaparak sürücülere ulaşabilirsiniz.
Aga be geçen sene destekleniyordu, demek ki artık eski dizüstü bilgisayarım resmen emekli oldu. Bu durumda yeni sürücüler gelmeyecektir ancak format sonrası sürücü kurmak vb. işlemler yapmak istiyorsanız. Nvidia.com üzerinden manuel sürücü araması yaparak sürücülere ulaşabilirsiniz.
Yardımlarınız için teşekkürler manuel aramayı kullanarak yüklemeyi başardım ama oyunları tarayamıyor sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.Bazen diyorum keşke format atmasaydım diye cs de 80 fps alan ben şimdi 50 , valoda da 100 alırken şimdi 60 hatta drop gire gire oynamaya çalışıyorum .