7480TL İtopya Hazır Sistem Alınır mı?

powertahaa

Hectopat
Daha fazla  

Evet arkadaşlar bu sistemi özelleştirerek almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Tek tek toplayınca aynı parçaları pahalı oluyor.
Anakartı.
ASUS TUF B450-PRO soket AM4 DDR4 Gaming anakart
Olarak değiştirdim overclok falan az da olsa yaparım diye düsünüyorum.

RAM'leri.
Team t-Force vulcan TUF yellow 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming RAM (bellek)
3200MHz'den 3600MHz olarak değiştirdim.

Ekran kartını.
ASUS Dual RTX2070 8G Evo 8 GB
Olarak değiştirdim neden AMD diye soracak olursanız RTX teknolojisini kullanmak istiyorum umarım ısınma sorunu vesaire olmaz.

SSD'yi.
James Donkey JD512 512 GB NVMe M.2 PCI-e SSD disk
M.2 yaptım teknolojiden geri kalmayalım.

PSU'da.
Cougar cgr-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply
500'den 600'e çektim.
Sizce nasıl alınır mı öneriniz var mı?

Gayet güzel bir sistem olmuş. Sadece ekran karti dual olduğundan dolayı birazcık ısınma sorunu olabilir ama güzel bir hava tahliyesiyle cozulmeyecek birşey değil. PSU konusunda bir bilgim yok ne yazık ki.

Rtx ekran kartına anakartın pek olmamış bence.Msi Gaming Plus Max düşünebilirsiniz.Tabii ki nihai karar sizin benimki sadece öneri.Diger parçalarınız gayet güzel.Hayirli olsun şimdiden

Rami değiştirmen biraz saçma geldi bana zaten 3200mhz cl 16 super iyi değerler. 3600mhz cl 19 da iyi ama genel olarak 1 cl = 200 mhz diye düşünülüyor bu bağlamda 3200mhz olan daha iyi gibi.

3500x üzerine kurulu bir bilgisayara 7500 lira vermek bence mantıklı değil. Ayrıca hazır sistemin hiç bir avantajını görmedim bu zamana kadar şahsen. Genelde depoda ne kalıyorsa satılmayan onları elden çıkarmak için bakın sistem topladık fiyatı uygun tuttuk siz biraz ucuza alın ki o kadarda ucuz olduklarını da sanmıyorum bizde depoyu temizleyelim mantığıyla topluyorlar. Kısacası o kadar para verecekseniz kendiniz istediğiniz parçaları birleştirin.

Öncelikle hayırlı olsun. M2 ssd bakıyordum bende kendime bundan 1 ay önce. Şu James Donkey markası ile ilgili ilginç bir söyleyeyim. Firmanın kendi resmi web sitesinde bile bu ürünü bulamadım. Klavye mouse üreten bir firma ama sitesinde m2 ssd vs. yok böyle bir ürün. Yabancı alışveriş sitelerinde de yok. Yabancı inceleme videoları var ama online satılan yabancı bir site yok.

Ben TR den indirimden 500 gb sandisk extreme pro m2 ssd aldım. Pc ye taktığımda sistem bu m2 ssd yi wd black sn750 olarak gördü. Bu m2 ssd de bir de oyun modu var. Black serisi wd in en iyi serilerinden tavsiye ederim. Ben notebookta kullanıyorum. Masaüstü pc de ise samsung 970 evo plus var. İkisinden de memnunum. (Başta samsung tavsiye ederim.)

Ben de masa üstü pc de B450 çipset bir anakart kullanıyorum. Gigabyte b450m s2h (ucuz bir anakart ama işini yapıyor. Ucuzluğu da kutu içeriği dahil lüks hiç bir şeyinin olmamasından kaynaklanıyor. Kutudan sadece 2 tane sata kablosu çıkıyor. ) 1000 lira seviyesinde bir anakart alacağınıza bu tarz 500 tl seviyesinde bir kart alıp aradaki 500 TL yi farklı bir donanımın bir üstünü almakta kullanabiliriz.

Yazdıklarım kişisel görüştür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı