İtopya hazır sistem şubeden alınır mı?

Hocam o kartı düzgün bir 450W bile rahatlıkla besliyor ve niye İtopya dışından bir yerden almak sıkıntı her satıcı disbiratör garantisi veriyor.:D
2m km'ye sahip arabalarda var gidiyor ama Allah'a emanet hocam. Niye güzel verim alacağı yerde iki kuruş kısmak için niye psuyu riske atalım.

Arayip neden bilgi almiyorsun?
Arayacağım yarın ama bu geceden öğrenmek istiyorum.

2M Km'ye sahip arabalarda var gidiyor ama Allah'a emanet hocam. Niye güzel verim alacağı yerde iki kuruş kısmak için niye PSU'yu riske atalım.

Hocam dalgamı geçiyorsunuz? Ne alaka. Hazır sistemlerde bir uyumsuzluk durumu olması imkansız sistemler buna göre toplanıyor. Bana inanmıyorsanız nvadianın kendi sitesine bakın.

Merhaba, hazır sistem almak istiyorum birazcık özelleştirdim. Bunu gidip şubelerinden alabilir miyim? Hem kargo süresi hem de yolda zarar görme ihtimalini karıştırmak istemiyorum.

30k yı hak etmeyecek bir sistem olmuş.

Peki. Bu hazır sistemi şubeden alabilir miyim?

Fiyatta değişiklik olur mu?

Hocam bu sistemi almak büyük aptallık olur yani eray fanı falan mısınız acaba?

Hocam PSU 650W olması lazım o sisteme yetmez 550W. Monitör İtopya dışında bir yerden almak sıkıntı ayrıca ikinci el gelme ihtimali var gibi gibi sorunlar. Ataberk doğan'ın sistemi iyi 4060 ama 3060'ın en iyisi varken 4060'ın stock versiyonunu almak saçma gibime geliyor.

Artı olarak hocam ekran kartının en iyisi en kötüsü diye bir şey olmaz ekran kartının chipsetini firma üretir üstündeki soğutucu bloğunu markalar üretir satarlar ve ataberk doğanın sistemindeki kartta gayet iyi artı olarak Ti veriyorsun stoka göre yüzde 30 FPS farkı var.

Hocam PSU 650W olması lazım o sisteme yetmez 550W. Monitör İtopya dışında bir yerden almak sıkıntı ayrıca ikinci el gelme ihtimali var gibi gibi sorunlar. Ataberk doğan'ın sistemi iyi 4060 ama 3060'ın en iyisi varken 4060'ın stock versiyonunu almak saçma gibime geliyor.

1717802230721.png

550W 4060 için geçerli bu kart 4060 Ti.

Son düzenleme:
30k yı hak etmeyecek bir sistem olmuş.

Hocam bu sistemi almak büyük aptallık olur yani eray fanı falan mısınız acaba?

Artı olarak hocam ekran kartının en iyisi en kötüsü diye bir şey olmaz ekran kartının chipsetini firma üretir üstündeki soğutucu bloğunu markalar üretir satarlar ve ataberk doğanın sistemindeki kartta gayet iyi artı olarak Ti veriyorsun stoka göre yüzde 30 FPS farkı var.

Eki Görüntüle 2216415

550W 4060 için geçerli bu kart 4060 Ti.
İşlemcinin AMD olması daha iyi olmaz mıydı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı