Monitörü kaç inç istiyorsunuz?Öncelikle hepinize selam. 75000 TL kasa + monitör alacağım. Oynanan oyunlar genelde FPS ve işlemci odaklı, yine de RDR2, GTA V gibi oyunlar oynanacak.
27 daha iyi olur ama farketmiyor pek.Monitörü kaç inç istiyorsunuz?
Yani genelde FPS olduğu için 24 daha iyi olmaz mı? tabi 27 de olur farketmiyor pek.
Alacak arkadas hazır istiyor kendisi montajlayamazmis bir de monitor 27 inç olursa daha iyi olurmuş.Elektronik: Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC 30.629TL (Peşin Fiyatına 9 Taksit)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT7B79K9 https://promotion.aorus.com/tr/land-landing Geri ödeme kampanyası ile bu fiyata geliyor. Şu ana kadarki en düşük fiyatı.www.technopat.net
Soğutucular hakkında bilgim yok başka biri yardım ederse güzel olur.![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
27inçte attım zaten. Sistem konusunda hazır sistemler gereksiz pahalı. Herhangi bir bilgisayarcıya falan toplattıramaz mı?Alacak arkadas hazır istiyor kendisi montajlayamazmis bir de monitor 27 inç olursa daha iyi olurmuş.
Sordum fakat hiç güvenilir bir bilgisayarcı yokmuş tanıdık.27inçte attım zaten. Sistem konusunda hazır sistemler gereksiz pahalı. Herhangi bir bilgisayarcıya falan toplattıramaz mı?
Hazır sistemler hakkında bilgim yok hocam ama toplama alması gerçekten çok daha mantıklı.Sordum fakat hiç güvenilir bir bilgisayarcı yokmuş tanıdık.
Biliyorum fakat dediğim gibi hiç tanıdığı yokmuş bu yüzden güvenmek de zor.Hazır sistemler hakkında bilgim yok hocam ama toplama alması gerçekten çok daha mantıklı.
Kendisi izleyerek de toplayabilir. Yapamaz mı?Biliyorum fakat dediğim gibi hiç tanıdığı yokmuş bu yüzden güvenmek de zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.