75.000 TL'ye RX 9070 XT Sistem Toplama

Bütçe
75.000 - 80.000 TL
Attığın testlerin 1080p olduğunun farkında mısın?

Senin önerdiğin 4080 Super. Kartın gücü ne ki sen aradaki farkı anlayacaksın? 2 işlemciye de darboğaz yapamayacak bir kart kullanıp sonra aralarında fark yok demek ne kadar mantıklı? Benim attıklarımda 4090 testi var. 5090 çeksen aradaki fark daha belirgin bile olur. İşlemcinin kartı ne kadar beslediği özellikle ekran kartı güçlendikçe daha anlam kazanıyor.

Ayrıca 1080p de bile 7800x3d'nin ensesinde olması baya baya güldürdü bu arada .

Attığın testlerin 1080p olduğunun farkında mısın?
İşlemci testi 1080P'de yapılır zaten. İşlemcilerdeki darboğazı görmeden ne performans farkını göreceğini düşünüyorsun ki ?

Ayrıca 1080p de bile 7800x3D'nin ensesinde olması bayağı bayağı güldürdü bu arada .

Aynen Microsoft Flight Simulator'de yüzde 20 fark kenardan bakıyor. Veya Cyberpunk ile Witcher 3 gibi oyunlarda Ghost of Tsushima'da ekran kartıhnın yüzde 10 daha fazla kullanılması kenardan böyle göz kırpıyor.

İşlemci testi 1080P'de yapılır zaten. İşlemcilerdeki darboğazı görmeden ne performans farkını göreceğini düşünüyorsun ki ?
İşlemci testi 1080p ultra grafikte yapılmaz. 1080 low yapılır, hatta 720p yapılır. Tekrar söylüyorum bu kullanıcının monitörü 2k dostum. 1080p değil. 2k.

Aynen ensesinde.

İşlemci testi 1080p Ultra grafikte yapılmaz. 1080 Low yapılır, hatta 720p yapılır. Tekrar söylüyorum bu kullanıcının monitörü 2K dostum. 1080p değil. 2K.

EE azönce sen ileri dönük PCI 5.0 olması daha iyi olur demiyor muydun. Bende diyorum ki PCI3.0'da bile bariz performans farkı göremiyorsun yüzde 3 fark falan var. 7800x3D ortalama ekran kartını yüzde 10-15 arasında daha iyi besliyor ve daha performanslı. Bu da ileride ekran kartı güncellemesi ve daha çok sistem gereksinimi isteyen oyunlarda arkadaşın daha rahat olmasını sağlar diyorum.

Yok 10 15 değil 35 40 besliyor. Dostum gece 3'te beni güldürme artık. Bu adam 2k kullanacak. İki işlemcide 2k da her türlü bütün kartlaro destekler. Gelecek nesili de destekler. 4k ya geçsin yine destekler. 9700x'e 7500f muamelesi yapma artık karnım ağrıdı gülmekten.

Bana 1080p atma. Herkes biliyor zaten 7800x3d daha iyi bir oyun işlemcisi. Adam 2k kullanacak dostum.

Dostum sen anlamıyorsun herhalde FPS oyunları hariç fark yok tek fark FPS oyunları anlar mısın artık bunu ve bak 1080P'den 2kya çıkınca işlemci kullanımı artmaz tam tersine ekran kartı kullanımı artar anladın mı bunu?

Tüm argümanlarını çürüttüm sırf haklısın dememek için kıvranıyorsun dostum. Faz dedin 2 faz farkı var dedim. 10 faz bile 9950x3D takmaya yeterli. A620 anakarta 7950X takanların testleri var internette. Performans kaybı olmuyor işlemcide. PCI 5.0 dedin testini attım tezini çürüttüm. 4090 testi atıyorum videolarda bariz FPS farkı işlemcinin ekran kartını daha iyi beslediğini gösteriyorum. Sen bana hani performans farkı diye daha güçsüz ekran kartı ile darboğaz bile yapamayacak ekran kartının testini atıyosun. Oldu olasıya işlemcinin performans farkını göstermek için 1050 Ti ile 1080p testi yapsın. 2K'da kullanacak olması arkadaşın sonsuza kadar aynı şekilde mi devam edeceği anlamına geliyor bir daha ekran kartı değiştirmek istese anakart yerine işlemci öne çıkacak daha çok bu kadar.

O kadar saçmalamışsınki artık ne dediğini bile anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…