75-80 TL İnternet önerisi

CrynS

Hectopat
Selam altyapıma baktım ve gerçekten bayağı bir internet sağlayıcısını destekliyor fakat verebileceğim bütçe maksimum 75-80TL.

TürkNet desteklediği altyapı: 50Mbps
Millenicon desteklediği altyapı: 63Mbps
NetSpeed desteklediği altyapı: 63Mbps

Bütün internet sağlayıcılarının yorumlarına baktım ve kötü yorumlar epey var hangisini tercih edeceğimi bilemedim bilindik markalara baktığımda bazılarının pahalı bazılarının da yavaş olduğunu gördüm. Çözüm öneriniz varsa cevap verirseniz sevinirim 😀😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam altyapıma baktım ve gerçekten bayağı bir internet sağlayıcısını destekliyor fakat verebileceğim bütçe maksimum 75-80TL.

TürkNet desteklediği altyapı: 50Mbps
Millenicon desteklediği altyapı: 63Mbps
NetSpeed desteklediği altyapı: 63Mbps

Bütün internet sağlayıcılarının yorumlarına baktım ve kötü yorumlar epey var hangisini tercih edeceğimi bilemedim bilindik markalara baktığımda bazılarının pahalı bazılarının da yavaş olduğunu gördüm. Çözüm öneriniz varsa cevap verirseniz sevinirim 😀😀
Bilindik markalarında çok kötü yorumu var. Aslında altyapın neyse ona göre hizmet alıyorsun. TürkTelekom'a söven de var öven de. Ben TürkTelekom kullanıyorum şu anda fiyatına göre çok düşük hızlar almaktayım. Babam'a anlatsam da anlamıyor tabii ki. O yüzden bu firmaları kullanan arkadaşlar yazarsa daha etkili olur.

Hocam ocak ayında NetSpeed'de ki 2. yılım dolacak, herhangi bir sıkıntı yok sadece ilk bağlanırken belgelerin ulaşması cuma gibi bir güne denk gelmişti bu yüzden 5 güne yakın internetsiz kalmıştım. Bu gün bile arayınca karşımda insan bulabiliyorum, bilgisizler diyemem, sorduğunuz şeyleri veya söylediğiniz sorunları anlıyorlar. Bir ara modemimin firmware sürümünde ki uyuşmazlıktan dolayı kesintiler oluyormuş, normalde NetSpeed'den kaynaklı sorun sanıyordum lakin modemden kaynaklı bir sorun olduğunu öğrenip sürüm düşünce sorunum ortadan kalktı. Yani tavsiye ederim.

Bilindik markalarında çok kötü yorumu var. Aslında altyapın neyse ona göre hizmet alıyorsun. TürkTelekom'a söven de var öven de. Ben TürkTelekom kullanıyorum şu anda fiyatına göre çok düşük hızlar almaktayım. Babam'a anlatsam da anlamıyor tabii ki. O yüzden bu firmaları kullanan arkadaşlar yazarsa daha etkili olur.
Benim babam da anlamıyordu korona sayesinde evden çalışma gelince anladı internetin hızının önemli olduğunu. Emekli olunca inşallah kapattırmaz 4 ay sonra emekli oluyor 😀 Bu arada NetSpeed 76 TL'ye 35 mbit download 8mbit upload veriyor öneririm.

Kendim Millenicom kullanıyorum. Tek bir sıkıntı yaşadım sadece bağlatırken ve 1 ay bağlayamadılar interneti. Sonradan öğrendim, Türk Telekom beni yanlış porta bağlamış. Yani sorun yine Türk Telekom kaynaklı.🤣🤣

Oris Telekomdan da hızını sorgular mısın?
Hocam bu Oris Telekom'dan yan apartmandaki arkadaşım aldı 50mbit download 8mbit upload alıyor. 85 TL'ye bu hizmet sizce nasıldır.Siz kullanıyor musunuz? Bir de mesela ben sorguladığım zaman 50mbit bakır kablo gösteriyor ama şu anda 83mbit internet kullanıyorum(Türknet). Samsun'da ailem oturuyor onlara alacağım.

Hocam bu Oris Telekom'dan yan apartmandaki arkadaşım aldı 50mbit download 8mbit upload alıyor. 85 TL'ye bu hizmet sizce nasıldır.Siz kullanıyor musunuz? Bir de mesela ben sorguladığım zaman 50mbit bakır kablo gösteriyor ama şu anda 83mbit internet kullanıyorum(Türknet).
Ben Oris Telekom kullanıyorum. 85 TL ye yakındı sanırım benim ödediğim de. 45mbps download 7.5 mbps upload alıyorum. Geçen gün 1 günlük kesinti yaşadım. Sormadım arayıp yine de. Bence güzel hız veriyorlar. Hız sorgulama sitesi de var adamların.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı