Gelişmiş ayarlara tıklayıp gelen sayfada yukarıda kablosuza tıklayıngiriş yaptım ipli siteye şimdi ne yapacağım
Gelişmiş ayarlara tıklayıp gelen sayfada yukarıda kablosuza tıklayıngiriş yaptım ipli siteye şimdi ne yapacağım
sonra ne yapacağımGelişmiş ayarlara tıklayıp gelen sayfada yukarıda kablosuza tıklayın
Kablosuz sayfasında 2.4 Ghz in kontrol kanalı satırı olacak. Oradaki sayıyı 10 yapıp tamam deyin. Sonra kontrol edin wifi ismi görünüyor mu diye.sonra ne yapacağım
ben modemi resetleyince internet gidip gelmeye başladı şifreyi de giriyorum giriş yapamıyorum..Kablosuz sayfasında 2.4 Ghz in kontrol kanalı satırı olacak. Oradaki sayıyı 10 yapıp tamam deyin. Sonra kontrol edin wifi ismi görünüyor mu diye.
Şifre modemin altındakini gireceniz. Daha önceki şifre resetlendiği için silindi.ben modemi resetleyince internet gidip gelmeye başladı şifreyi de giriyorum giriş yapamıyorum..
modemin şifresini giriyorum olmuyor admin admin de olmuyorŞifre modemin altındakini gireceniz. Daha önceki şifre resetlendiği için silindi.
Modemin şifresini giriyorum olmuyor admin admin de olmuyor
Modem sayfasına giriş yapmaya çalışıyorum 10 yapamadım henüz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.