75-85 TL Bütçeye Mouse, Klavye veya Soğutucu Almak

Daha fazla  
Bütçem 75 - 85 TL daha fazla yok. Mouse soğutucu ya da mouse klavye falan ikili setlerden istiyorum ama Everest tarzı marka istemiyorum. Resimde verdiğim gibi bu tür mouse çok var markası değişik olarak bunlardan istemiyorum. Vereceğim linkteki ikili ekipman şu an bulduğum en uygunu. Bilemiyorum sizce almalı mıyım yoksa daha iyisi var mıdır ?

Trust 20817 Gxt 278 Laptop Gaming Oyun Soğutucu Ve Gaming Mouse - n11.com

9730068119602.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye geneli küçük yaştaki arkadaşlarımız bütçesi dar olduğu için bu mause'u kullanıyor ve kullananlardan hiçbiri şikayet etmiyor, teknomarketlere gidip bir eline al oturuyorsa rahatsa kullanabilirsin.

Bütçem 75 - 85 TL daha fazla yok. Mouse soğutucu ya da mouse klavye falan ikili setlerden istiyorum ama Everest tarzı marka istemiyorum. Resimde verdiğim gibi bu tür mouse çok var markası değişik olarak bunlardan istemiyorum. Vereceğim linkteki ikili ekipman şu an bulduğum en uygunu. Bilemiyorum sizce almalı mıyım yoksa daha iyisi var mıdır ?

Trust 20817 Gxt 278 Laptop Gaming Oyun Soğutucu Ve Gaming Mouse - n11.com

Eki Görüntüle 281029
Mouse kullanmıştım istersen bir şeyler sorabilirsin...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı