Sistem, Power kablosunu tak çıkar yapmadan açılmıyor

• Konuyu başlatan Matrix4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 179

Matrix4

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, benim asıl sorunum hani bilgisayar kilitlenince mecbur PSU anahtarından veya elektriğini kesip kapatırız ya; işte geçen hafta o şekilde kapattım. Sonra PSU anahtarını tekrar on durumuna getirdim. Düğmeye bastım ancak açılmadı. Bir 10dk beklememe rağmen açılmadı. Daha sonra Power kablosunu çekip geri taktım açıldı. Biraz araştırdım fişi çekip güç aç tuşuna 15-20 sn basılı tutmak gerekiyormuş. Onu yaptım sonra deneme amaçlı tekrar elektriği kestim. Açtım tekrar bu sefer açıldı 3 defa denedim sorun yok. Aldığım yerede sordum endişelenmeyin dediler ancak gene de emin olmak istiyorum. Sistem henüz yeni herhangi bir sorun olma ihtimali var mı? Yani sonuçta düzeldi ama sizin fikirleriniz de önemli. Ben kendi kafama göre hareket etmek istemiyorum. Sadece teşekkür ederim.

4 5 defa yaparsa buraya yazarsın tekrardan. Şimdilik denk gelmiş olabilir belki.

3 kere denedim yapmadı PSU'nun switchinden kapatmak gerekiyor yapıp yapmadığını anlamak için oda sisteme zararlı. Güç tuşuna 15-20sn basma işleminden sonra 3 kere zorla kapattım deneme amaçlı yapmadı zaten bir daha denemeye gerek var mı ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kere denedim yapmadı PSU'nun switchinden kapatmak gerekiyor yapıp yapmadığını anlamak için oda sisteme zararlı. Güç tuşuna 15-20sn basma işleminden sonra 3 kere zorla kapattım deneme amaçlı yapmadı zaten bir daha denemeye gerek varmı ki?

Denemeye gerek yok. Tekrar yaparsa yapar zaten.

Durduk yere yapmadı daha önce de zaten zorla kapatınca geri açılmadı. Sonra Power kablosunu çekip geri takınca düzeldi. Daha sonra da güç tuşuna basma işlemi yani elektriği bosaltinca da Power kablosunu çekip takmaya gerek kalmadan açılıyor artık.

Denemeye gerek yok. Tekrar yaparsa yapar zaten.
Merhaba, simüle ederek denedim tekrardan yapmadı. Bununla beraber 4 kere denemiş oluyorum. Sorun yok yani değilmi şimdi?

Arkadaşlar destek verecek kimse yokmu?

Son düzenleme:
Durduk yere yapmadı daha önce de zaten zorla kapatınca geri açılmadı. Sonra Power kablosunu çekip geri takınca düzeldi. Daha sonra da güç tuşuna basma işlemi yani elektriği bosaltinca da Power kablosunu çekip takmaya gerek kalmadan açılıyor artık.

Merhaba, simüle ederek denedim tekrardan yapmadı. Bununla beraber 4 kere denemiş oluyorum. Sorun yok yani değil mi şimdi?

Arkadaşlar destek verecek kimse yok mu?

Tam net tanı koyamayız hocam. Sonuç olarak gidip te PSU'nun içine bakamıyoruz. Denediyseniz şimdilik yok gibi gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı