75 bin TL'ye hazır veya toplama NVIDIA sistem önerisi

Sistemine baktım demek ki zengin bir arkadaşsın. Sistemde yükseltilen anakart yüksek işlemciler için gayet uygun VRM ve mosfetleri gayet yeterli. Yüksek çipset sadece lükstür. Önerdiğin yan parçaların o kadar da aman aman kaliteli değil. İşte bende senin yaşını bilmiyorum bu kadar alınma güzel kardeşim. Sen sistemini önerdim ben kendimkini önerdim. 7600 de gayet iyi attığım anakartta 9700X tek artısı güç tüketimi o da artı vermiyor ki adamın bütçesini aşıyor zaten kasa olmadığı için. Farkettiysen zaten bu da benim tercihim ama kasa da ki ürünler zaten kısa ömürlü değil. İşlemciyi yükseltip yoluna bakacak birde ilerde Phantom spirit alır olay biter ne kasmışsın.

Son düzenleme:
Benim sistemimin maddi durumumun ne alakası var konuyla . Ben zaten senin sistemini çok kötü, korkunç, bu ne bu alınır mı demedim kardeşim. 4080s bütçeye sığsın diye yan parçaları düşürürsün, bütçen tekrar rahatlayınca düşürdüğün parçaları dilersen upgrade yapar performansı artırırsın. Bu mantıksız bir şey değil ki, tercih edenler var etmeyenler var. Ben bir kere kurarım uzun yıllar kullanırım sistemi. Ben sadece senin fikrini belirtirken benim fikrime cacık, dandik gibi sözler söylemene takıldım. İki fikrin de tercihin de artı yönleri eksik yönleri var bunları daha sakin bir şekilde konuşabiliriz. Ben senin önerine salatalık diyim sen benimkine turşu de o ona domates desin sofra kuralım böyle böyle. Bunu tasvip etmiyorum. Onu dile getirdim. Dediğim gibi senin önerin farklı bir tercih, benim ki farklı bir tercih. Daha da uzatmayalım adamın konusunu işgal etmeyelim. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…