Daha fazla
Sistemine baktım demek ki zengin bir arkadaşsın. Sistemde yükseltilen anakart yüksek işlemciler için gayet uygun VRM ve mosfetleri gayet yeterli. Yüksek çipset sadece lükstür. Önerdiğin yan parçaların o kadar da aman aman kaliteli değil. İşte bende senin yaşını bilmiyorum bu kadar alınma güzel kardeşim. Sen sistemini önerdim ben kendimkini önerdim. 7600 de gayet iyi attığım anakartta 9700X tek artısı güç tüketimi o da artı vermiyor ki adamın bütçesini aşıyor zaten kasa olmadığı için. Farkettiysen zaten bu da benim tercihim ama kasa da ki ürünler zaten kısa ömürlü değil. İşlemciyi yükseltip yoluna bakacak birde ilerde Phantom spirit alır olay biter ne kasmışsın.Söylediğim sıvı soğutucu neredeyse ömürlük sıvı soğutucu ne kadar upgrade yapsada kullanmaya devam edebilir. Ramleri 32 gb yapınca 75k oluyor zaten o sistem daha anakarta gelemeden. Senin üslubunla konuşayım, ramler cacık, anakart salatalık, ssd turşu, soğutucu düşük orta seviye işlemciye yetse de bu adam ileride ya ben 7800x3d ye ya da 9800x3d ye geçeyim dediğinde nasıl yetecek? Senin mantığınla sistem dizeyim 75k ya 4090 buldum 2. El ramleri 10 yıllık pc den söküp takarız anakartı eskiciden alırız ama olsun kasada 4090 var. Benim söylediğim parçalar o kasadaki her parçadan iyi. Sadece ekran kartı 4070 ti super kaldı ki o kartta 4k oynatabilen kart. Senin üslubun çok saçma. Yaşın kaç bilmiyorum. Fikirlerini belirtirken daya saygılı ol. 4080super bütçeye sığması için diğer parçalardan kısılabilir bu kullanıcının tercihi. İleride upgrade yapabilir bu kullanıcının tercihi. Ben daha uyumlu uzun yıllar upgrade ihtiyacı duyulmayan sistemleri tercih ediyorum o sebeple onu önerdim. Koyduğum anakart 7800x3d ile 9800x3d destekliyor işlemci upgrade'inde anakart değişimine gerek kalmayacak. 9700x zaten yeterli bir işlemci. Sıvı soğutmayı zaten anlatmama gerek yok, kullanıpta memnun kalmayan kimse yok. 4070ti super'i gördün diye saygısızca "cacık" demene sadece gülüyorum ve gülmeye de devam edeceğim. Bende senin önerdiğin sistemi salata yaparım. Fikrini belirtirsin, bütçeye sığsın diye parçalardan düşüp 4080super yapabilirsin, önerebilirsin kullanıcı yakın zamanda upgrade yaparsa diye ama üsluba dikkat et. Hepimiz birbirimize yardımcı olmak için burdayız.
Son düzenleme: