Mesutcan24
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, 2021 başından beri iPhone 11 kullanıyorum telefon bağırıyor beni değiştir diye. Pil sağlığı 70e düştü bırak 1 saati yarım saat bile dayanmıyor aralıksız kullanırsam. 70-75 bin küsur bütçeye yeni bir iPhone istiyorum. Tek isteğim beni yeniden böyle bir 5-6 yıl götürsün, ihtiyaçlarımı karşılasın oyun falan oynamıyorum ama telefonu bayağı kullanıyorum. Biraz sakarım bu yüzden ilk düşürdüğüm zamanda direkt kırılsın istemiyorum. iPhone 16 Pro şu an aklımda var fakat o civarlara 14 Pro Max de var 15 Pro da var.
Ben bundan önce de iPhone 6s kullanıyordum. Gerçekten bu paralara IPhone'dan daha çok tatmin edebilecek başka bir markadan telefon varsa söyleyebilirsiniz.
Başka bir marka olarak Xiaomi 15 Ultra vardı aklımda ama bilmiyorum o kadar para Çin malı bir telefona verilir mi?
Ben bundan önce de iPhone 6s kullanıyordum. Gerçekten bu paralara IPhone'dan daha çok tatmin edebilecek başka bir markadan telefon varsa söyleyebilirsiniz.
Başka bir marka olarak Xiaomi 15 Ultra vardı aklımda ama bilmiyorum o kadar para Çin malı bir telefona verilir mi?