75 bin TL'ye mimarlık için bilgisayar tavsiyesi

Değişiklik için baktım ama yine aynı yere geliyoruz. 90.000 TL oluyor sistem. WiFi yok mesela. Sorun olur mu sizin için?
Sorun olmaz artık hocam kablo cekicem bilgisayara,peki yaptığınız değişiklikler nelerdi 10bin çok gerçekten bu sistemde kurtarmazmi yani kaldirmayan birşeyler mi var yada eksik olan

Sorun olmaz artık hocam kablo cekicem bilgisayara,peki yaptığınız değişiklikler nelerdi 10bin çok gerçekten bu sistemde kurtarmazmi yani kaldirmayan birşeyler mi var yada eksik olan
Yok, gayet iyi sistem. Eksik yok. Bence böyle kalabilir. Arkadaşınız için seçtiklerimden farklı olarak siz 64 GB yapın tamamdır.

Anladım hocam yarın siparis vereceğiz biz Bende dediğiniz gibi 64 yapıp vereceğim herşey için tekrardan çok teşekkürler Allah razı olsun
Sizden de Allah razı olsun. Anakartı değiştirmeyin bence. Arkadaşınız için seçtiğim kalsın. RAM'i 64 GB yapın. SSD belki yükseltmeye değebilir. Durumunuza göre düşünün.

Sizden de Allah razı olsun. Anakartı değiştirmeyin bence. Arkadaşınız için seçtiğim kalsın. RAM'i 64 GB yapın. SSD belki yükseltmeye değebilir. Durumunuza göre düşünün.
Anladım hocam son olarak böyledir degilmi?PSU yu sormuyorum 850w seçeneği yok çünkü ,olsada 3-4 bin farkedecek oda

Dosya Ekleri

• IMG_20250709_233804.jpg
    154,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…