İç Mimar Enes
Picopat
Daha fazla
Hocam bence ekran kartından geliyor çünkü çizim yaparken hiç birşey yok ne zaman programa girdim render alcam ozaman çıkıyor ve program GPU tabanlı açınca zaten ilk defa ses çıkardı kasa vuuu diye sonra sustu,render programini açınca projenin içerisinde gezerken her maus hareketimde cızzzzt cızzzttt yapıyor ekran kartı olduğunu düşünüyorum odam sessiz olduğu için sesi duyuyorum çok fazla değil şuan ama ilerde bana sıkıntı çıkaracaksa değişsin kesinlikle,ekran kartını geri yollasam çalışmaya engel değil deyip degistirmemezlik yaparlar mı?Ve birde maus ile alakalı olabilir mi bir yerde okudum kablosuz mausun frekansı ile çakıştığından dolayı olabilir diye birşey okudumCoil whine yük altında normal. Olmasa daha iyi olurmuş ama nasip işi bu. CW sorunu olmayan ürünün size denk gelmesi lazım. Bir kontrol edin hangi bileşenden ses geliyor diye. PSU'dan başlamanızı öneririm. Ekran kartından da olabilir. Çok rahatsız oluyorsanız hangisinden ses geldiğini tespit ettikten sonra GameGaraj'dan o bileşen için değişim talep edebilirsiniz. Kesin olarak CW sorunu çözülür diyemem ama denemekten zarar gelmez.