75 bin TL'ye RTX 5070 Ti ve R7 9700X sistem toplama tavsiyesi

X yonga setli bir anakart attım VRM olsun O.c performansı olsun daha iyi oluyorlar. PSU konusundada bitfenixe güvenmiyorum 5070ti ı ona emanet etmezdim FSP gibi bir psu daha iyi olur. Soğutucu olarakda o soğutucu yerine 3 4 derece fazla olsun ucuz olsun phantom spirit daha iyi olur.
Sıvı soğutma tercih edeceğim muhtemelen teşekkürler, belki ilerde başka bir x3d işlemciye vs. yükseltirim. O zaman dediğiniz psu ve farklı beyaz bir kasa bakayım teşekkür ederim

CPU: 9600x
GPU: 5070Ti
Anakart: MSI X670E
Ram: Patriot Viper Venom 2x16 32gb 6000mhz cl30
İşlemci Soğutucusu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Kasa+PSU: Raijintek Ponos Ultra MS4 850w

77-78k tutuyor olması lazım. Bir tık bütçe artışı olursa düşünebilirsiniz. Hepsi beyaz.

CPU: 9600X.
GPU: 5070 Ti.
Anakart: MSI X670E.
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
İşlemci soğutucusu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Kasa+PSU: Raijintek ponos Ultra MS4 850W.

77-78k tutuyor olması lazım. Bir tık bütçe artışı olursa düşünebilirsiniz. Hepsi beyaz.

Hocam selamlar hafta içi yoğunluktan giremedim foruma. Bugün parçaları sipariş edeceğim muhtemelen. Çok aşırı iyi anladığımı söyleyemem. Eğer zamanınız varsa sizin attığınız parçalar ile benim attıklarım arasında nasıl bir fark var kısaca anlatabilir misiniz?

Hocam selamlar hafta içi yoğunluktan giremedim foruma. Bugün parçaları sipariş edeceğim muhtemelen. Çok aşırı iyi anladığımı söyleyemem. Eğer zamanınız varsa sizin attığınız parçalar ile benim attıklarım arasında nasıl bir fark var kısaca anlatabilir misiniz?
İşlemcinizden kısıp, anakart ve psuyu güzel upgrade etmişim. Soğutma olarak thermalright peerless assassin 120 se koymuşum. 9600x'i her türlü soğutur. Çok kaliteli hava soğutmadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı