75 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Sizce değer mi? Çok istiyorum kredi çekmeyi düşünüyorum yoksa hep hayal mi kalsın? Monitör sonra param olunca başka sistemi mağazadan almayı istemiyorum. Bu 1 aklımdaki sistem 65k hepsi

55k hepsi.

Son düzenleme:
Katılmıyorum, arkadaş sistem toplamak için kredi çekmek zorunda kalıyor. Boş yere sadece oyun oynamak için kredi çekecek kadar yüksek bütçelere çıkmaya gerek yok. Arkadaşın sistemini ufak dokunuşlar ile yükseltmesi daha doğru olacaktır.

Yukarıda da yazıldığı gibi işlemci, anakart, ekran kartı bir üst modeller ile değiştirebilir veya var olan sistem satılıp 20k gibi bir bütçeye 0 sistem alınabilir.

Öyle değiştirecekse iyen aksa PSU falan da değiştirmesi gerekecek yani sanki yeniden sistem toplamış gibi olacak o yüzden bana mantıklı gelmiyor.

Öyle değiştirecekse iyen aksa PSU falan da değiştirmesi gerekecek yani sanki yeniden sistem toplamış gibi olacak o yüzden bana mantıklı gelmiyor.
Tabi, elindekini satıp 0 alması taraftarıyım veya olmadı 2. el de dizilebilir ama böyle bir zamanda hobi amaçlı olan bir olay için kredi çekilmemeli diye düşünüyorum.

10 bin TL bir kasa ya çok değil mi ! .
20 Bin TL ye bu ekran kartı var
Tabiki gene de sen bilirsin 2k da bir numara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı