75 hertz 5 ms vs 60 hertz 1 ms

Fatih çeleb

Hectopat
Daha fazla  
Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bir monitör alacağım fakat 75 hertz 5 ms ile 60 hertz 1 ms aynı fiyat, hangisinden ödün vermeliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
60Hz yaklaşik 16 milisaniyede 1 kare değişimine denk geliyor. Yani bu değerlerde 5 ile 1 milisaniyenin farkını görmek zor.
Zaten 60Hz ile 75Hz arasinda dağlar kadar fark var.

75 hz deneme şansım oldu ve gerçektende dediğiniz gibiymiş , hiç düşünmeden 75 hz alacağım .

1 ms al 75'e oc edebilirsin. Böylece her iki özelliği aynı anda kullanabilirsin. Ben Asus VP247H monitörü aldım normalde 60hz gözüküyor ancak değerleri elverişliydi 74 hz'ye kadar oc edebildim. Alırken teknik özellikler kısmından kontrol edebilirsin.

1 ms al 75'e oc edebilirsin. Böylece her iki özelliği aynı anda kullanabilirsin. Ben Asus VP247H monitörü aldım normalde 60hz gözüküyor ancak değerleri elverişliydi 74 hz'ye kadar oc edebildim. Alırken teknik özellikler kısmından kontrol edebilirsin.
75Hz'yi de O.C. edebilir. Değerleri görüyor ve hala 1 ms önermenizi garipsedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı