75 Hz FreeSync IPS monitör önerisi

ElFerrari

Hectopat
Makaleler
1
Yukarıda belirttiğim gibi bir monitör arıyorum. Ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Bende Aynı Monitörü Kullanıyorum Tavsiye Ederim Ama VRB Açınca Parlaklık Çok Düşüyor Yardımcı Olurmusunuz Artırmayı Denedimde VRB Kapanıyor Bu Sefer Yardımcı Olun Lütfen
Bende de aynı yani. VRB'yi açınca parlaklık düşüyor.

Bunu aldım ve gayet memnunum. Alalı 3-4 ay oldu hiçbir sorunu yok. İstediğiniz özelliklere ek olarak dahili hoparlöre de sahip.

60 Hz bu
Bunu aldım ve gayet memnunum. Alalı 3-4 ay oldu hiçbir sorunu yok. İstediğiniz özelliklere ek olarak dahili hoparlöre de sahip.
Monitörün kullanım kılavuzuna baktım da FreeSync için rx serisi ekran kartlarının ismi geçmiyor.Senin kullandığın kart neydi?

Son düzenleme:
60 Hz bu

Monitörün kullanım kılavuzuna baktım da FreeSync için rx serisi ekran kartlarının ismi geçmiyor.Senin kullandığın kart neydi?

GTX 1660 Super. Freesync pek önerdiğim bir olay değil bu arada çünkü güzel bir Display Port kablo lazım. Güzelini bulsan bile 75 hz üstü monitörler için daha önemli diye düşünüyorum bu freesync olayını.

Bu arkadaş arada 999'a düşüyor. Bunu takip edip alman bence çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…