enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 27 Ocak 2021 #1 Monitör ile 75 Hz almıştım, sonra çift monitör denedim ve her ikisi de 75 idi. RX 570 GPU var. 75 olmayan monitörde FreeSync yok, ondan olabilir mi? Bu monitör konusunda bilgisizim, bilgilenmeye açım.
Monitör ile 75 Hz almıştım, sonra çift monitör denedim ve her ikisi de 75 idi. RX 570 GPU var. 75 olmayan monitörde FreeSync yok, ondan olabilir mi? Bu monitör konusunda bilgisizim, bilgilenmeye açım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Ocak 2021 #2 Hangi kablo ile bağlıyorsun?
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 27 Ocak 2021 #3 FreeSync kapat öyle dene. Bir de elin de DP kablo kullan öyle dene.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 27 Ocak 2021 #4 166770 dedi: FreeSync kapat öyle dene. Bir de DP kablo kullan. Genişletmek için tıkla... Bir kere yaralı parmağa işeyeceksin. O da olmuyor. FreeSync desteği yok monitörde.
166770 dedi: FreeSync kapat öyle dene. Bir de DP kablo kullan. Genişletmek için tıkla... Bir kere yaralı parmağa işeyeceksin. O da olmuyor. FreeSync desteği yok monitörde.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Ocak 2021 #5 166770 dedi: FreeSync kapat öyle dene. Bir de elin de DP kablo kullan öyle dene. Genişletmek için tıkla... Konu içeriğinde olmadığı yazdığı halde neden hala kapat diyorsunuz? Başlığı okuyup ona göre mi cevap atıyorsunuz?
166770 dedi: FreeSync kapat öyle dene. Bir de elin de DP kablo kullan öyle dene. Genişletmek için tıkla... Konu içeriğinde olmadığı yazdığı halde neden hala kapat diyorsunuz? Başlığı okuyup ona göre mi cevap atıyorsunuz?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 27 Ocak 2021 #6 Hypeer dedi: Konu içeriğinde olmadığı yazdığı halde neden hala kapat diyorsunuz? Başlığı okuyup ona göre mi cevap atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gözden kaçmış olabilir, bu kadar çıkışmaya ne gerek var? Sizin yazı daha etkisiz.
Hypeer dedi: Konu içeriğinde olmadığı yazdığı halde neden hala kapat diyorsunuz? Başlığı okuyup ona göre mi cevap atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gözden kaçmış olabilir, bu kadar çıkışmaya ne gerek var? Sizin yazı daha etkisiz.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Ocak 2021 #7 enes.wtp dedi: Gözden kaçmış olabilir, bu kadar çıkışmaya ne gerek var? Sizin yazı daha etkisiz. Genişletmek için tıkla... Forumda sürekli olan bir şey. İnsanlar içerik okumadan başlığa göre cevap yazıyor. Gün içinde çok fazla bu şekilde mesaj atılıyor. Ne gerek var?
enes.wtp dedi: Gözden kaçmış olabilir, bu kadar çıkışmaya ne gerek var? Sizin yazı daha etkisiz. Genişletmek için tıkla... Forumda sürekli olan bir şey. İnsanlar içerik okumadan başlığa göre cevap yazıyor. Gün içinde çok fazla bu şekilde mesaj atılıyor. Ne gerek var?
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 27 Ocak 2021 #8 Ben çift monitör kullandığım zamanlar her ikisi de 75 Hz çalışıyordu. Tüm modları listele kısmında 75Hz çıkıyor mu? Ek olarak konuyu yanlış anlamış olabilirim tam emin değilim, biraz daha açabilir misiniz?
Ben çift monitör kullandığım zamanlar her ikisi de 75 Hz çalışıyordu. Tüm modları listele kısmında 75Hz çıkıyor mu? Ek olarak konuyu yanlış anlamış olabilirim tam emin değilim, biraz daha açabilir misiniz?