75 Hz'te kaç FPS gözükür?

Ben nasıl 144 Hz ile 75 Hz'in farkını görebiliyorum o zaman?

En fazla 75 FPS görebilirsin.

Hayır bu size değildi zaten hocam input lag için tüm ayarlarından taviz verenlereydi peace mi?

Hayır bu size değildi zaten hocam input lag için tüm ayarlarından taviz verenlereydi peace mi?
Ayar düşürenlerin farklı sebepleri var, hepsi input lag için değil.

1. Tearing

2. MSAA

Devam eder bu, daha yazmaya gerek yok.

Ben nasıl 144 Hz ile 75 Hz'in farkını görebiliyorum o zaman?

Psikolojik olabilir. Şu an bilimin ölçümlerinde beyin 13 Ms'de görüntü işleyebiliyor. Saniyede 75 kare eder takribi. (Bu en iyi değerler, ortalama insanda 60 Hz diyen makaleler de var). Fakat ileride bilim aksini de kanıtlayabilir.

Bilim sabit değildir, her ölçümde farklı şeyler çıkabilir. Tek bir sonuca varılmaz. Psikolojik değil, esporcuların farklı Hz değerlerindeki tepkime sürelerine bakarsanız belki bir sonuca varabilirsiniz.

Bilim sabit değildir, her ölçümde farklı şeyler çıkabilir. Tek bir sonuca varılmaz. Psikolojik değil, esporcuların farklı Hz değerlerindeki tepkime sürelerine bakarsanız belki bir sonuca varabilirsiniz.

Ölçülmüş en iyi değerdir dedim zaten. Daha iyisi var ise bana makale atarsan okumak isterim. Bu gibi konularda kaynaksız havaya konuşmak tarzım değildir.

Ölçülmüş en iyi değerdir dedim zaten. Daha iyisi var ise bana makale atarsan okumak isterim. Bu gibi konularda kaynaksız havaya konuşmak tarzım değildir.
Hocam sordum, herkes görebiliyor. Bize mi güveneceksiniz elin bilim adamına mı?

Kendisi nam-ı diğer @TÇB

Kendisi namı-ı diğer @BerkayZ87

Kendisi forumu bırakmış olan @359149

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…