75 Mbps altyapı için en ucuz taahhütlü internet önerisi

cemobabo

Centipat
Daha fazla  
Altyapım 75 Mbps VDSL destekliyor. Daha önce 50 Mbps kullanıyordum, şimdi 75 Mbps'e yükseltmek istiyorum.
Rize bölgesindeyim, Türk Telekom kullanıyordum.
50 Mbps için 580+ TL fiyat çıkıyor, çok yüksek geldi.
Taahhütlü, en ucuz ve en stabil ISS hangisi?
Fiyat-performans olarak en mantıklı paket nedir?
Ayrıca bu durumda başka mantıklı adımlar ya da önerebileceğiniz farklı çözümler varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba fiyat performans olarak Millenicom düşünebilirsiniz. Telekom altyapısı üzerinden hizmet vermektedir ayrıca yeni gelen üyelere de güzel kampanyalarda bulunmaktadır.
Bölge fark ediyor mu? Arıza vb. durumunda nasıl olacaktır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapım 75 Mbps VDSL destekliyor. Daha önce 50 Mbps kullanıyordum, şimdi 75 Mbps'e yükseltmek istiyorum.
Rize bölgesindeyim, Türk Telekom kullanıyordum.
50 Mbps için 580+ TL fiyat çıkıyor, çok yüksek geldi.
Taahhütlü, en ucuz ve en stabil ISS hangisi?
Fiyat-performans olarak en mantıklı paket nedir?
Ayrıca bu durumda başka mantıklı adımlar ya da önerebileceğiniz farklı çözümler varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba fiyat performans olarak Millenicom düşünebilirsiniz. Telekom altyapısı üzerinden hizmet vermektedir ayrıca yeni gelen üyelere de güzel kampanyalarda bulunmaktadır.

Bölge fark ediyor mu? Arıza vb. durumunda nasıl olacaktır?

Merhaba arıza durumunda Millenicom üzerinden kayıt açtığınızda Millenicom evinize Telekom ekiplerini yönlendirecektir. Altyapınız düzgünse herhangi bir bölge farkı söz konusu değildir.

Son düzenleme:

Merhaba arıza durumunda Millenicom üzerinden kayıt açtığınızda Millenicom evinize Telekom ekiplerini yönlendirecektir. Altyapınız düzgünse herhangi bir bölge farkı söz konusu değildir.
Altyapı sorgulama yapacağım da seçenekler arasında adresim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı