75 Mbps hız için modem önerisi

kyruis

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
  • 75 Mbps’e kadar download
  • 4 Mbps’e kadar upload
Hızında VDSL internet bağlatıyorum. Bana VDSL modem önerisinde bulunabilir misiniz ?
Fiyat üst sınırı 400 TL diye düşünüyorum şimdilik yorumlara göre değişiklik gösterebilir.
Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET modemini VDSL to Ethernet olarak kullanabilirseniz size önerim ; Xiaomi Mi Router 3.
TTNET yazmışım pardon stok modemi

ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM
ben bu ürünü kullanıyorum gayet memnunu. TürkNet internet sağlayıcısı kullandığım için kendim almıştım biraz daha uygundu fiyat. Eğer hattın TürkNet ise 1 ay bedava internet de veriyorlar ek olarak bu ürünle beraber.
ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM
bu da düşünülebilir.

Şu an mevcut bir modemim yok maalesef.

Bahsettiğiniz modemi deneyimleme imkanınız oldu mu ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin kullandığınız daha iyi sanırım herhangi bir problemle karşılaştınız mı ?
İkisini de inceleyeceğim teşekkür ederim. Netspeed’e başvurdum.

Sizin kullandığınız daha iyi sanırım herhangi bir problemle karşılaştınız mı?
Hayır, benimki daha iyisi değil. Ben aldığımda o yoktu, galiba yeni çıkmış. Benimkinin fiyatına baktığın için daha iyi zannettin sanırım. Benimki canavar, başka söze gerek yok. Geçen sene aynı böyle indirim olmuştu ve 180 liraya almıştım.

Zyxel Türkiye müşteri hizmetleri Türkiye'nin en iyisidir. Yani modem kategorinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…