- 75 Mbps’e kadar download
- 4 Mbps’e kadar upload
Fiyat üst sınırı 400 TL diye düşünüyorum şimdilik yorumlara göre değişiklik gösterebilir.
Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an mevcut bir modemim yok maalesef.TTNET modemini VDSL to Ethernet olarak kullanabilirseniz size önerim ; Xiaomi Mi Router 3.
TTNET yazmışım pardon stok modemi
Bahsettiğiniz modemi deneyimleme imkanınız oldu mu ?
Şu an mevcut bir modemim yok maalesef.
Bahsettiğiniz modemi deneyimleme imkanınız oldu mu ?
Sizin kullandığınız daha iyi sanırım herhangi bir problemle karşılaştınız mı ?
İkisini de inceleyeceğim teşekkür ederim. Netspeed’e başvurdum.ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM
ben bu ürünü kullanıyorum gayet memnunu. TürkNet internet sağlayıcısı kullandığım için kendim almıştım biraz daha uygundu fiyat. Eğer hattın TürkNet ise 1 ay bedava internet de veriyorlar ek olarak bu ürünle beraber.
ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM
bu da düşünülebilir.
Hayır, benimki daha iyisi değil. Ben aldığımda o yoktu, galiba yeni çıkmış. Benimkinin fiyatına baktığın için daha iyi zannettin sanırım. Benimki canavar, başka söze gerek yok. Geçen sene aynı böyle indirim olmuştu ve 180 liraya almıştım.Sizin kullandığınız daha iyi sanırım herhangi bir problemle karşılaştınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.