75 Mbps indirme hızı ile 500 MS ping sorunu

• Konuyu başlatan AUTHOR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.334

AUTHOR

Hectopat
1601658817635.png

Son 2 gündür oyunlara giriyorum en az 500MS alıyorum. Ama internette gezinirken hiç gecikme olmuyor. Sorun ne de olabilir? Bu hafta yeni Gaming laptop aldım, sorun onda olabilir mi?
Not: Laptopa VPN indirmedim, VPN telefonumda kullanıyorum sadece.

Sorunun laptopta mı yoksa internette mi olduğu test etmenin en güzel yolu aynı sunucuyu kullanarak başka bir cihazla ile aynı hız testini yapmak.

Sanırım sorunu oyunlarda yaşıyorum tek. İnternette gezinirken mausu tıklattığım saniyede site açılıyor. Ama oyuna geçince 500msden aşağı düşmüyor. Sanki oturduğum yerden Arjantin sunucusuna bağlanıyorum. Evde eski laptopum var onunla da test yaparım, sonucu buraya yazacağım.
Hangi internet sağlayıcısı? Upload maşallahı var.

Aynen 😄. Hemde aylık sadece 82TL. İnternetin ismini verirsem bile işinize yaramayacaktır, çünkü Azerbaycandayım. Yinede söyliyeyim: K@TV.

500MS ile tıkladığın sitenin saniyede açılması aşırı normal. 500MS ping olsa 500MS işlemci web sayfasını işlese 1 saniyeye tekabül ediyor.

Ama 75 Mbps ile 500MS avrupa/rus serveri CS:GO normal mi?

🪀
Hatırlamışken bir şey söyliyeyim: CS:GO'da ping yalnız resmi sunucularda oluyor, resmi olmayan sunucularda 50MS falan ala biliyorum.

Ama 75 Mbps ile 500MS avrupa/rus serveri CS:GO normal mi?

🪀
Hatırlamışken bir şey söyliyeyim: CS:GO'da ping yalnız resmi sunucularda oluyor, resmi olmayan sunucularda 50MS falan ala biliyorum.
50ms aldığınız sunucular bölgenize yakın sunuculardır. 500ms normal değil tabi fakat ping, internet hızlı doğru orantılı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı