75 TL oyun tavsiyesi

Eric Wright

Centipat
Katılım
7 Haziran 2022
Mesajlar
707
Çözümler
5
Yer
Compton
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'de 75,57 bakiye var. Sistemim biraz kötü, hangi oyunları alabilirim? Eğer yüksek sistem isteyen bir oyun yazacaksanız GeForce NOW'da olursa sevinirim.
 
Steam'de 75,57 bakiye var. Sistemim biraz kötü, hangi oyunları alabilirim? Eğer yüksek sistem isteyen bir oyun yazacaksanız GeForce NOW'da olursa sevinirim.
Stardew Valley olabilir. Oyunu önceden oynamadıysanız tadı güzel çıkıyor ve zaman akıp gidiyor. :)
75 TL altında olmasını istemiyorsanız affola.
 
Klasik olacak fakat Witcher 3 öneririm indirimde 15TL oluyor. Tır seviyorsan ETS(40TL) olabilir, assetto'da(6TL) sunuculara girip oynamak da güzel oluyor. Hikaye olarak Dying Light bakabilirsin indirimde 23TL oluyor olması lazım. Ark şu an 10TL ilgin varsa alınır. Arkadaşın varsa Don't Starve Together bakabilirsin indirimde 8 oluyor sen alırsan arkadaşına bedava atabiliyorsun. Yarış olarak Forza 4 bakabilirsin strateji olarak HOI4 veya Age of History bakabilirsin. Sistemini bilmediğim için her tür söyledim. Tür söylersen daha çok öneri yapabilirim. Kendine göre seçip bakabilirsin.

Klasik olacak fakat Witcher 3 öneririm indirimde 15TL oluyor. Tır seviyorsan ETS(40TL) olabilir, assetto'da(6TL) sunuculara girip oynamak da güzel oluyor. Hikaye olarak Dying Light bakabilirsin indirimde 23TL oluyor olması lazım. Ark şu an 10TL ilgin varsa alınır. Arkadaşın varsa Don't Starve Together bakabilirsin indirimde 8 oluyor sen alırsan arkadaşına bedava atabiliyorsun. Yarış olarak Forza 4 bakabilirsin strateji olarak HOI4 veya Age of History bakabilirsin. Sistemini bilmediğim için her tür söyledim. Kendine göre seçip bakabilirsin.
Ayrıca rekabetçi olarak indirimde R6 alabilirsin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı