75 TL'ye Logitech G230 alınır mı?

Emirhan Polat

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2019
Mesajlar
610
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar. Benim bir tanıdık var 3 yıllık bir G230'u 75 TL'ye satacak. Sizce alınır mı? Sadece mikrofonu havada tutmak için bant gerekiyormuş.
 
Mikrofon çok da önemli değil diyorsan kesinlikle alınır. 4 senedir kullanıyorum mekaniksel olarak herhangi bir problemle karşılaşmadım. Tek sıkıntısı yastık kalitesi kulak yastıklarını bir zaman sonra yıkaman gerekiyor ve bu da derilerin dökülmesine sebep oluyor internette 15 lira gibi makul fiyatlara yedekleri satılıyor. Uzun kullanımlarda baş yastığı kafayı ağrıtıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı