750-1000 Lira Arası Telefon Önerisi

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sanırım bir 3 ay önce benzeri konu açmıştım. Ama şimdi bütçem değişti. Bu son çünkü Allah'ın izniyle 1 haftaya alma ihtimalim var. En fazla 1000 liraya; fotoğraf çekimi (karanlıkta, ters güneşte çekimleri ve netleme), bir iki fifa, asphalt tarzı birkaç tane de basit ( Age of Civilizations ) oyunu sorun etmeden oynatan, hoparlörleri kaliteli, beni tam 3 yıl götürebilecek bir telefon arıyorum. Önceden bir wp isteğim vardı. Şimdi o yok, yani objektif davranabileceğim önerilerinize.
Şimdiden öneriler ve yardımlar için teşekkürlerimi sunuyorum, iyi sosyaller :) .

Linkli önerilerde hepsiburada veya mağazası bulunan (vatan, bimeks vb.) sitelerden yaparsanız iyi olur.
 
Zenfone 2 1000 TL civarlarına bulunuyor. Bu fiyat aralığında HTC ve Sony modeller iyi değil.

Zenfone 2'nin tasarımını beğenmediysen HTC almak istiyorsan, Desire 820 modelini alabilirsin. Desire 820 modeli de güncelliğini artık yitiren bir telefon. Desire 820 modeli Marshmallow güncellemesi de aldı, tahmince bunda sonra güncelleme alması zor gibi gözüküyor.
 
Dostum ikinci el düşünürsen Desire 820 gerçekten kaliteli bir telefon . (y)
 
Şimdi, pek gönlümün olmaması ve üstüne bütçemi 100 lira aşması sebebiyle Zenfone 2 al(a)mayacağım. Laser'ı elemedim. Bu durumda önereceğiniz telefon yine Zenfone 2 Laser 5.5'' mi olur? Ya da ne olur? @Ahmet Burak @BERWAR
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı