750-1000 TL VDSL Modem Önerisi

Merhabalar, emektar TTNET VDSL modemimiz çok eskidiği için yeni bir modem almamız gerekti. VDSL altyapıya sahibiz. TTNET'in faturaya ek modemini almak yerine alternatif, daha güçlü modem önerilerine ihtiyacım var. Evimiz geniş sayılır, kapsama alanı üzmeyecek ve 5 Ghz bağlantıya sahip bir modem arıyorum. Şu an aklımda TP-Link Archer VR300 var. Sizce alınabilecek bir modem mi?

Keenetic Extra DSL, bütçe artarsa 1150TL civarında. Artmazsa temiz bir 2.el de olur. Artan paraya da Keenetic Omni alınıp Mesh sistemi yapılırsa cillop.
Benim için gayet yeterli bir modem ama son 1 yılın en yüksek fiyatında şu anda. Fiyat bazında bir alt segment bir öneriniz var mı? Yoksa indirim bekleyene dek eski modemle idare edeceğim sanırım.

Benim için gayet yeterli bir modem ama son 1 yılın en yüksek fiyatında şu anda. Fiyat bazında bir alt segment bir öneriniz var mı? Yoksa indirim bekleyene dek eski modemle idare edeceğim sanırım.
VR300 fiyatına göre eksik kalan bir model. Tenda V12 tercih edilebilir, ısınma sorunu var bi' tık. Havadar bir yerde durursa o da çok problem olmaz. Ancak yerinizde olsam ikinci el Extra DSL alırdım. İkinci el olarak ilan öneremem ancak Keenetic kullanıcılarının bir Telegram grubu var, ben de dahilim o gruba. Grupta hem modem için geliştirmeler, öneriler vs. var, her türlü sorular sorulabiliyor. Bu grubun ikinci el satış grubu da var. Göz atmak istersen:

Bir de:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı