750-1250 TL arası bisiklet önerisi

damngrill

Kilopat
Katılım
7 Eylül 2018
Mesajlar
3
178 santimetre boyundayım ve 65 kilogram ağırlıktayım. Önceki bisikletimin 24 inç jantları olması ve bu konuda rahatsızlık yaşamam sebebiyle daha büyük bir bisiklet bakmaya karar verdim. Bisikleti hem ulaşım hem de gezi amaçlı kullanacağım. Şehir dümdüz sayılır ancak yollar taş döşeme ve asfalta oranla daha zorlu olduğunu söyleyebilirim. Köy yollarında da sürüyorum, asfaltı genelde bozuk. Hybrid ile dağ bisikleti arasında kararsızım. En az 26 inç düşünüyorum ve kadrosu iyi olan bisiklet önerileri bekliyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hybrid işinizi görecektir. Sıfır Carraro sportive 224 veya 2. el sportive 225 bakılabilir. Fiyatlar arttı, donanım kalitesi düştü, bisiklet alacakların Allah yardımcısı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00