E emree4125 Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #11 Paper.C dedi: SS Prime alabilirsin. Öteki önerilen modellere bakma, SS Prime rakibi değiller. Genişletmek için tıkla... hocam ss rival 3 mouse u beğendim ama scroll kronik diyolar sol click kronik diyorlar doğru mudur?
Paper.C dedi: SS Prime alabilirsin. Öteki önerilen modellere bakma, SS Prime rakibi değiller. Genişletmek için tıkla... hocam ss rival 3 mouse u beğendim ama scroll kronik diyolar sol click kronik diyorlar doğru mudur?
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #12 SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır Plus olanın sensörü daha iyi ve şu an daha ucuza denk geliyor. SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır Plus olanın sensörü daha iyi ve şu an daha ucuza denk geliyor. SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.236 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #13 emree4125 dedi: Hocam SS Rival 3 fareyi beğendim ama scroll kronik diyorlar sol Click kronik diyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... 21 şubattan beri kullanıyorum bir sıkıntısı yok sadece lod sorunu var ama benim için problem değil.
emree4125 dedi: Hocam SS Rival 3 fareyi beğendim ama scroll kronik diyorlar sol Click kronik diyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... 21 şubattan beri kullanıyorum bir sıkıntısı yok sadece lod sorunu var ama benim için problem değil.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.473 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #14 The Error dedi: SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Alttaki ekrandan dolayı bazı arkadaşlar cw sorunu yaşıyorlar. Alırken dikkatli olmak lazım. emree4125 dedi: Hocam SS Rival 3 fareyi beğendim. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim bir ürün değil açıkçası. Aynı fiyata Razer Cobra satıyorlar istiyorsanız ona da bir bakabilirsiniz.
The Error dedi: SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Alttaki ekrandan dolayı bazı arkadaşlar cw sorunu yaşıyorlar. Alırken dikkatli olmak lazım. emree4125 dedi: Hocam SS Rival 3 fareyi beğendim. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim bir ürün değil açıkçası. Aynı fiyata Razer Cobra satıyorlar istiyorsanız ona da bir bakabilirsiniz.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 20 Haziran 2024 #15 The Error dedi: SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır Plus olanın sensörü daha iyi ve şu an daha ucuza denk geliyor. SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bildigim kadari ile cinlama sorunu var.
The Error dedi: SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır Plus olanın sensörü daha iyi ve şu an daha ucuza denk geliyor. SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bildigim kadari ile cinlama sorunu var.
E emree4125 Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #16 Paper.C dedi: Alttaki ekrandan dolayı bazı arkadaşlar cw sorunu yaşıyorlar. Alırken dikkatli olmak lazım. Önerdiğim bir ürün değil açıkçası. Aynı fiyata Razer Cobra satıyorlar istiyorsanız ona da bir bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 900 tl imiş
Paper.C dedi: Alttaki ekrandan dolayı bazı arkadaşlar cw sorunu yaşıyorlar. Alırken dikkatli olmak lazım. Önerdiğim bir ürün değil açıkçası. Aynı fiyata Razer Cobra satıyorlar istiyorsanız ona da bir bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 900 tl imiş