hocam ss rival 3 mouse u beğendim ama scroll kronik diyolar sol click kronik diyorlar doğru mudur?SS Prime alabilirsin. Öteki önerilen modellere bakma, SS Prime rakibi değiller.
hocam ss rival 3 mouse u beğendim ama scroll kronik diyolar sol click kronik diyorlar doğru mudur?SS Prime alabilirsin. Öteki önerilen modellere bakma, SS Prime rakibi değiller.
Hocam SS Rival 3 fareyi beğendim ama scroll kronik diyorlar sol Click kronik diyorlar doğru mudur?
SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır.
Hocam SS Rival 3 fareyi beğendim.
Bildigim kadari ile cinlama sorunu var.SS Prime yerine SS Prime + alman daha iyi olacaktır Plus olanın sensörü daha iyi ve şu an daha ucuza denk geliyor.
![]()
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
900 tl imişAlttaki ekrandan dolayı bazı arkadaşlar cw sorunu yaşıyorlar. Alırken dikkatli olmak lazım.
Önerdiğim bir ürün değil açıkçası. Aynı fiyata Razer Cobra satıyorlar istiyorsanız ona da bir bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.