750-800 TL Freesync monitör önerisi

Yanlış. Hatta yolladığım ürüne bakarsanız display port yok ama freesync var. Bu demek oluyor ki HDMI ile de alınıyor.

Artık bazı freesync monitörler nvidia ekran kartları ile g-sync olayını açabiliyorlarmış. Yada ona yakın bir özelliği kullanıyorlar. Ama o şimdilik sadece display port üzerinden bağlanınca oluyor ve her monitör desteklemiyor bu olayı.

Öncelikle ürünü ne amaçlı kullanacağını yazman lazım ki ona göre daha iyi öneriler yapılabilsin. Tamamen oyun amaçlı mı ? Oyun odaklı arada film dizi vs görsellik de iyi olsun mu diyorsunuz ? Yada arada oyun oynarım daha çok film dizi vs mi izlerim diyorsunuz ? Yada çok nadir oyun oynarım benim önceliğim tamamen gözüme güzel gözükmesi falan mı ?
Oyun odaklı ama arada film dizi falan da izlerim yani görsellik de güzel olsun

Oyun odaklı ama arada film dizi falan da izlerim yani görsellik de güzel olsun

O zaman 21 yerine 24 düşünmeni öneririm. Hem 24 INCH oyuncuların en ideal olarak kullandıkları ekran boyutudur. Hem de 21 den daha büyük olduğu için film vs izlemek daha keyifli olacaktır.

VA paneller TN den daha iyi renk verdiği siyahlarda daha iyi olduğu ve IPS'e yakın olduğu söyleniyor. Yani hem oyun hem görsellik için muhtemelen VA panel daha uygun olacaktır.

1 MS olayından vazgeçip 4 MS li çok önerilen şu monitör sizin için uygun olabilir. Belki de o farkı anlaman mümkün değildir. Tercih sizin.

Birde şöyle TN VA IPS panel karşılaştırması var.

Dosya Ekleri

• vkPiT9r.jpg
    vkPiT9r.jpg
    206,9 KB · Görüntüleme: 59
Hepsiburada da 819 TL. Almışken bence 24 INCH alın derim. 1 MS olunca ister istemez o fiyatlarda TN panel dışına çıkmak pek mümkün değil.

En ucuz 799 TL burada.
Belirtdiğin monitör şuan da 720tl ve kaçırmamak istiyorum. Hala kullanıyor musun? bana uzun kullanım ve inceleme tarzında bir şeyler yazarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı