750-850 TL Oyuncu Monitör Tavsiyesi

Saesong

Hectopat
Daha fazla  
750-850 TL arasında oyuncu monitör arıyorum. Birçok model var. Bazıları IPS bazıları LED panel, sadece oyun oynamak için alıyorum. Bu durumda, bu 2 seçenekten hangisini seçmeliyim? IPS mi LED mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS bir panel türü, LED ise bir arka aydınlatma türüdür. Alakasız şeyler. Arkadaşın önerdiği modeli alabilirsiniz. Almadan önce bir mağazaya gidip kavisli monitörleri deneyimlemenizi öneririm.
Oyun için IPS pane tercih edilmeli midir?

https://www.amazon.com.tr/Samsung-L...1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1540459714&sr=1-2

Fiyat aralığındaki en iyi tercih bu monitör olur fikrimce. Ekran kartınız ile FreeSynch kullanarak 72 Hz olarak kullanabilirsiniz monitörü.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Vatan Bilgisayar gibi yerel mağazaları daha çok tercih ediyorum. Garanti Süresi, iletişim olsun daha ön plandalar. Amazondan aldığım ürünle ilgili garantilik bir durum oluşursa Nereye başvuracağımı bilemiyorum.

Ben rekabetçi oyunlardan daha çok senaryo-grafikli oyunlar oynadığım için LG 23,8" 24MK430H Full HD IPS 75Hz HDMI FreeSync almaya karar verdim. Rekabetçi oyunlarla haşır neşir olanlara genelde TN veya VA öneriyorlar. Ben çamura bakmamak için TN önermiyorum tabi :)
Ben gerçekten panel işlerinden anlamıyorum. Oynadığım oyunları kısaca şöyle sıralayayım:
1) Battlefield 1
2) Rise of he tomb raider
3) Fifa 19
4) CS-GO
5) Rainbow six siege
6) Far Cry
7) Assassin's creed ( Tüm serileri )
Dediğiniz LG'yi bende almayı düşünüyorum. Bu oyunlara nasıl gider ? :)
Bu arada battlefield 1'de çamur çok fazla var. :)

Ben gerçekten panel işlerinden anlamıyorum. Oynadığım oyunları kısaca şöyle sıralayayım:
1) Battlefield 1
2) Rise of he tomb raider
3) Fifa 19
4) CS-GO
5) Rainbow six siege
6) Far Cry
7) Assassin's creed ( Tüm serileri )
Dediğiniz LG'yi bende almayı düşünüyorum. Bu oyunlara nasıl gider ? :)
Bu arada battlefield 1'de çamur çok fazla var. :)

Oynadığınız çoğu oyunu bende oynuyorum. Eğer çok rekabetçi birisi değilseniz yani ben %30 R6,CS oynarım %70 Far Cry, Witcher3 oyun görselliği önde oyunlar oynarım derseniz benim gibi IPS-VA panellere bakmanız gerekmekte. Sizde yine benim gibi VatanPC gibi yerel mağazalardan alacağım diyorsanız benim seçtiğim en uygun gibi. Hem görselliği var hem 75HZ Freesync :)

Edit: Çamurdan kastım oyunlardaki çamur değil mecazi anlamda olan çamur görüntü :)

Oynadığınız çoğu oyunu bende oynuyorum. Eğer çok rekabetçi birisi değilseniz yani ben %30 R6,CS oynarım %70 Far Cry, Witcher3 oyun görselliği önde oyunlar oynarım derseniz benim gibi IPS-VA panellere bakmanız gerekmekte. Sizde yine benim gibi VatanPC gibi yerel mağazalardan alacağım diyorsanız benim seçtiğim en uygun gibi. Hem görselliği var hem 75HZ Freesync :)

Edit: Çamurdan kastım oyunlardaki çamur değil mecazi anlamda olan çamur görüntü :)
LG'yi aklıma not ettim. Peki çok fazla R6, BF1 ve CS girdiğimi düşünürsek. Yani sürekli online ortamda Savaştığımı düşünürsek, nasıl bir monitör tercih etmeliyim? Çünkü ben genelde online oyun oynarım.
Çamur :D :D :D
Bu arada bu monitör online oyunlar için iyimidir? AOC 22V2Q 21,5" Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Ama sanki biraz ekranı küçük gibi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı