750 bin TL'ye araç tavsiyesi

mrcbyk5353

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 750.000 TL bütçem var, araç alacağım. Hangi araçları önerirsiniz?
Aklımda 1.3 Egea.
İbiza.
i20 1.4 dizel.
Gibi arabalar var, sizin tavsiyeleriniz nedir?

Egea'nın genç olması aklımı çeliyor.
Otomatik olsa iyi olur ama olmasada fark etmez.
Biraz genç işi olsun, aile arabası olarak da kullanabileceğim fazla küçük araba olmasın istiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba 750.000 TL bütçem var, araç alacağım. Hangi araçları önerirsiniz?
Aklımda 1.3 Egea.
İbiza.
i20 1.4 dizel.
Gibi arabalar var, sizin tavsiyeleriniz nedir?

Egea'nın genç olması aklımı çeliyor.
Otomatik olsa iyi olur ama olmasa da fark etmez.
Biraz genç işi olsun, aile arabası olarak da kullanabileceğim fazla küçük araba olmasın istiyorum.

Egea en iyi seçenek olacaktır. Bunun yanı sıra Ford Focus'lara da göz atabilirsiniz. Daha yaşlı ve km fazla olur ama Egea'ya kıyasla iyidir.

Evet.

Egea en iyi seçenek olacaktır. Bunun yanı sıra Ford Focus'lara da göz atabilirsiniz. Daha yaşlı ve km fazla olur ama Egea'ya kıyasla iyidir.

Aklımda o da vardı fakat yaşlı olsuğu için istemedim. Başka tavsiyeleriniz var mı? Egea da bana mantıklı geliyor. Genç işi fazla eski olmasın istiyorum.

Ben kendim gündeye araba alıyor olsam 1.3 Egea alır geçerdim, parça ucuz usta bol, fazla bir kroniği yok 1.3 dizelin performansıda gündelik kullanımda yeterli.
İ20 1.4 crdi manuel veya i20 1.4 mpi otomatik nasıldır ? Cam tavan ikiside.

Son düzenleme:
Evet.

Aklımda o da vardı fakat yaşlı olsuğu için istemedim. Başka tavsiyeleriniz var mı? Egea da bana mantıklı geliyor. Genç işi fazla eski olmasın istiyorum.

i20 1.4 CRDI manuel veya i20 1.4 mpi otomatik nasıldır? Cam tavan ikisi de.

Sanılanın aksine 1.4 i20 çok yakıyor hocam. Şehiriçi sizi ciddi üzer. Onun haricinde size eski aracım Toledo tavsiye edebilirim. Egea hariç tüm opsiyonlar yaşlı ve km olarak yüksek olacaktır maalesef.

İbiza temiz 100 bin km cam tavan

Motoru günlük orta kullanım için yeterli. Yakıt tüketimi ideal, donanımı da o yıla ve fiyata göre tatmin edici diyebilirim. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı