750 Liraya Windows 10 Pro alınır mı?

mrshn2332

Centipat
Merhaba ben Vatan'dan PC toplatacağım. OEM sistem. Adam 750 lira karşılığında Win 10 Pro kuracağını söylüyor, değer mi sizce? Ve orijinal almassan PC çok iyi performans almaz diyor. Güzel bir çantaya pis eşyalar koymak gibi. Fikrinizi öğrenebilir miyim? Kısa süre içinde alacağım. Bu işi netleştirmem lazım.

Vatan bilgisayar her zaman ki Vatan bilgisayar kimbilir bütçenizi nasıl ziyan edecekler yine orada. Daha 3 dakika önce başka bir başlıkta şu firmadan alışveriş yapmayın diye yazdım.

Personelin size samimi olduğunu gösteren sizi önemseyen düşünceli tavırlarla verdiği akıldan yola çıkarak buradan aldığınız cevapları karşılaştırın daha sonra o firmadan toplayacağını PC nin paranızın gerçek karşılığı olup olmayacağına kanaat getirin.

Personelin size samimi olduğunu gösteren sizi önemseyen düşünceli tavırlarla verdiği akıldan yola çıkarak buradan aldığınız cevapları karşılaştırın daha sonra o firmadan toplayacağını PC nin paranızın gerçek karşılığı olup olmayacağına kanaat getirin.
Vatan bilgisayar gayet iyi bir firma, hiç oradan sistem topladınız mı? Ben topladım ve gayet memnun kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı