750 Liraya Windows 10 Pro alınır mı?

Merhaba ben Vatan'dan PC toplatacağım. OEM sistem. Adam 750 lira karşılığında Win 10 Pro kuracağını söylüyor, değer mi sizce? Ve orijinal almassan PC çok iyi performans almaz diyor. Güzel bir çantaya pis eşyalar koymak gibi. Fikrinizi öğrenebilir miyim? Kısa süre içinde alacağım. Bu işi netleştirmem lazım.
Korsan kullanıyorum .

Merhaba ben Vatan'dan PC toplatacağım. OEM sistem. Adam 750 lira karşılığında Win 10 Pro kuracağını söylüyor, değer mi sizce? Ve orijinal almassan PC çok iyi performans almaz diyor. Güzel bir çantaya pis eşyalar koymak gibi. Fikrinizi öğrenebilir miyim? Kısa süre içinde alacağım. Bu işi netleştirmem lazım.
Oem aldım ben 29 TL'ye neyin performans kaybıymış o. 750 TL verilmez kardeşim boşuna. Performans kaybı falan yaşamazsın. O arkadaş saçmalamaktan ve seni kazıklamaya çalışmaktan başka şey yapmamış. Sen ev kullanıcısısın ve 750 TL Windows 10 için ciddi bir para.

Vatan çok pahalı eğer param bol diyorsanız hayırlı olsun. Ama internette cok daha ucuza ayni sistemi toplayabilirisiniz. Parçaları eve sipariş edip kendiniz birleştirebilirsiniz. Yada anlayan bir arkadaşa 50 lira gibi miktara yapar illaki. Windows a gelirsek 1 hafta önce aldım 12 Tl ye kod yaklaşık 30 sn sonra geldi ve retail key. 750-12 arada bir orta seviye işlemci fark var. Anahtarın linki atılması sorun değilse belirtirsiniz atarım.

benim çok acil bir şekilde Windows 10 Pro koduna ihtiyacım vardı ve internet üzerinden ePTT AVM'den 10 TL'ye alıp aktif ettim orijinal Windows kullanıyorum 750 TL'ye gerek yok.

Ben toplamadım, bana sormadan acele ile gidip oradaki personelin samimi davranışlarına aldanan bir yakınımın sistemine göz gezdirme gafletinde bulundum. Yanlış hatırlamıyorsam 9000 TL monitör dahil bir sistemdi monitör 75 HZ ekran kartı 1050Tİ olarak satılmıştı. Söyledikçe sinirlerim hopluyo. Vatan bilgisayarda satılan ürünlerin kalitesiz olduğundan bahsetmiyoruz, verilen tavsiyelerin kalitesizliğinden ve firmanın pahalı oluşundan bahsediyoruz.

Ben toplamadım, bana sormadan acele ile gidip oradaki personelin samimi davranışlarına aldanan bir yakınımın sistemine göz gezdirme gafletinde bulundum. Yanlış hatırlamıyorsam 9000 TL monitör dahil bir sistemdi monitör 75 HZ ekran kartı 1050Tİ olarak satılmıştı. Söyledikçe sinirlerim hopluyo. Vatan bilgisayarda satılan ürünlerin kalitesiz olduğundan bahsetmiyoruz, verilen tavsiyelerin kalitesizliğinden ve firmanın pahalı oluşundan bahsediyoruz.
Senin yüzünden her vatan dendiğinde benim de sinirlerim hoplayacak :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı