750 Ti driveri kurulmuyor

Daha fazla  
Önceki bilgisayarımdan çıkardığım Windows kurulu SSD'yi bu bilgisayara aktardım, fakat nedense driver kabul etmiyor.
Not: M.2 SSD üzerinde attığım 0 formatta denediğimde başarıyla kuruluyor.

Önceki cihaz bilgileri:
Anakart: HP Compaq 8300 sff
RAM: DDR3 32 GB
İşlemci: i7 3770
Ekran kartı: MSI soğutuculu 750 Ti

Yeni cihaz bilgileri:
Anakart: ASUS B450M Dragon
RAM: 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF
Ekran kartı: MSI soğutuculu 750 Ti
Not: Normal şartlarda 750 Ti değil RX 580 kullanacağım, fakat fabrika hatası nedeniyle geri gönderdim yenisini gönderecekler.

1764941459147.png

Son düzenleme:
Bir disk başka sisteme aktarıldığında format atmak gerekli, stabil çalışmama ihtimali yüksek.

Ama içindeki veriler önemli, ben 12 yıldır bu SSD'deki verilerle beraber kullanıyorum, aynı programları tekrar tekrar kurmak çok dert oluyor. Başka bir yolu yok mudur? En azından programlarımı tekrar kurmam gerekmeden.

Not: Konuyu biraz güncelledim tekrar okumanı tavsiye ederim olayı anlaman için.

@MustafaİRen, hayır, birebir kopyasını aktarır.

Yani seve seve o programları 0'dan kuracağız diyorsun, ben 0'dan kurma işlerini hiç sevmiyorum ölüm gibi geliyor bana, yoksa elimde halihazırda 0 formatlanmış bir M.2 SSD var, sağlık durumu bu tüm disklerimin zaten, ve Windows 11 kurulu M.2 SSD'de.

1764942591022.png

@Marix hocam peki bir şekilde sadece sistem içine kurulu uygulamaları klonlayıp yeni formata aktarma gibi bir program var mıdır?

Hatta @Ali Güngör reis sana da sorayım. Belki vardır bir çaresi bana yardım etmek istersen.

Son düzenleme:
@Marix hocam peki bir şekilde sadece sistem içine kurulu uygulamaları klonlayıp yeni formata aktarma gibi bir program var mıdır?

Böyle bir şey yok.

Sürücüleri kaldırıp tekrar kurarak belki stabilite sağlanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı