GTX 650 Ti Boost ile shader, grass quality ve MSAA en düşükte geri kalan her şey Very High da. Bu ayarlarda story mod da 60-80 arası FPS alıyorum. Online'da ise 50-60 FPS alıyorum.
Ben bilgisayarı ilk aldığımdan beri bu şekilde. Ama şöyle bir şey var bende düşük ayara çekince FPS yükselmiyor aksine daha kötü daha sık drop yiyorum. Ama Ultra'da 60-50 arası alıyorum.
Format sonrası yazıyorum bu arada, FPS testi yapmadım sadece eskiden olanı yazdım. Bazı arkadaşlarım bizdede böyle bir sorun olduğunu söyledi, onun haricinde hiçbir oyunda drop yemiyorum da, GTA V'de o kadar donmuyor yani sadece Online'de drop yiyorum.
Ben bilgisayarı ilk aldığımdan beri bu şekilde. Ama şöyle bir şey var bende düşük ayara çekince FPS yükselmiyor aksine daha kötü daha sık drop yiyorum. Ama Ultra'da 60-50 arası alıyorum.
Ben tüm ayarları Full'e çekiyordum Ultra dediğimiz budur bence?
Format sonrası yazıyorum bu arada, FPS testi yapmadım sadece eskiden olanı yazdım. Bazı arkadaşlarım bizdede böyle bir sorun olduğunu söyledi, onun haricinde hiçbir oyunda drop yemiyorum da, GTA V'de o kadar donmuyor yani sadece Online'de drop yiyorum.
i3-9100F 3.60GHz.
Crucial Ballistix 3000MHz Red 8X1.
Şu an internette aratırsanız eğer RAM'leri benimkisi ile farklı benimkisi mat bordo gibi.
Bu arada fullüyorum her şeyi ben .
RAM tek kanal olduğu için olabilir. Siz en iyisi aynı RAM'den bir tane daha alın. Bir de bu FPS değerlerini Msaa vb. en yükseğe çektiğinizde mı alıyorsunuz?