csgoplayır
Decapat
Arkadaşlar 750 Ti alacağım MSI mı yoksa ASUS'u mu? Bir de Intel i3 2. Nesil ile 3 nesil fark eder mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: 

2014 öncesi birçok tek fanlı ASUS model gördüm ve incelemeler izledim. Hiçbirinde ısınma sorunu yoktu. Hatta 350 TL’ye alınan tek fanlı 750TI’lara bakabilirsiniz, gayette serin çalışıyor ağır oyunlarda bile.Hocam şöyle ki Asus’un 2014 öncesi kartlarda soğutmasının çok iyi olduğunu düşünmüyorum, ancak arada ölümcül farklar yok sizin dediğiniz gibi bu benim düşüncem.
Hocam rezil seviyede demedim zaten, çok iyi olmadığını düşünüyorum sadece. Asusta alınabilir alınmaz demedim zaten ama ben şahsen MSI kartlarını daha çok beğeniyorum bu konuyu da niye bu kadar büyüttünüz anlamadım2014 öncesi birçok tek fanlı ASUS model gördüm ve incelemeler izledim. Hiçbirinde ısınma sorunu yoktu. Hatta 350 TL’ye alınan tek fanlı 750TI’lara bakabilirsiniz, gayette serin çalışıyor ağır oyunlarda bile.
 Daha önce Asus GTX 770 ve  GTX 770 kullandım ve yük altında 75 derecenin üstü değerler alıyordum hep. Ayrıca 750 Ti’ın fiyat/performans olarak başarılı bulmuyorum daha iyi seçenekler var.
 Daha önce Asus GTX 770 ve  GTX 770 kullandım ve yük altında 75 derecenin üstü değerler alıyordum hep. Ayrıca 750 Ti’ın fiyat/performans olarak başarılı bulmuyorum daha iyi seçenekler var.550 ti demek istemiştim uykusuzluğuma verinHocam rezil seviyede demedim zaten, çok iyi olmadığını düşünüyorum sadece. Asusta alınabilir alınmaz demedim zaten ama ben şahsen MSI kartlarını daha çok beğeniyorum bu konuyu da niye bu kadar büyüttünüz anlamadımDaha önce Asus GTX 770 ve GTX 770 kullandım ve yük altında 75 derecenin üstü değerler alıyordum hep. Ayrıca 750 Ti’ın fiyat/performans olarak başarılı bulmuyorum daha iyi seçenekler var.

Peki hocam, halktaki ejderya hayranlığına savaş açmıştım daHocam rezil seviyede demedim zaten, çok iyi olmadığını düşünüyorum sadece. Asusta alınabilir alınmaz demedim zaten ama ben şahsen MSI kartlarını daha çok beğeniyorum bu konuyu da niye bu kadar büyüttünüz anlamadımDaha önce Asus GTX 770 ve GTX 770 kullandım ve yük altında 75 derecenin üstü değerler alıyordum hep. Ayrıca 750 Ti’ın fiyat/performans olarak başarılı bulmuyorum daha iyi seçenekler var.
550 ti demek istemiştim uykusuzluğuma verin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.