750 Ti MSI vs ASUS

csgoplayır

Decapat
Arkadaşlar 750 Ti alacağım MSI mı yoksa ASUS'u mu? Bir de Intel i3 2. Nesil ile 3 nesil fark eder mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 side o ekran kartı için sorduysan sorun çıkarmayacaktır. Marka farkına MSI takıntınız yoksa takılmayın. Ucuz olanı alın zira ikiside kaliteli markalar. Tek fanlı model yeterli olucaktır.

MSI Almanızı tavsiye ederim, Çekirdek Hızı açısından daha üstün. Galiba arada birazcık fiyat farkı vardı.

Birde i3'ün 3. nesil olması daha iyi olur. İşlemcinin modelini de yazarsanız iyi olur.

Hocam ille de o kartı alacağım diyosanız MSI tercih etmenizi öneririm, eğer o fiyat bandında farklı görüşe açıksanız rx460 oem kartına da bir göz atmanızı tavsiye ederim.
İşlemci olarakta i5-2500K sağlam karttır ve 3. nesilin çoğu kartı iyidir işinizi görür.

Hocam şöyle ki Asus’un 2014 öncesi kartlarda soğutmasının çok iyi olduğunu düşünmüyorum, ancak arada ölümcül farklar yok sizin dediğiniz gibi bu benim düşüncem.
2014 öncesi birçok tek fanlı ASUS model gördüm ve incelemeler izledim. Hiçbirinde ısınma sorunu yoktu. Hatta 350 TL’ye alınan tek fanlı 750TI’lara bakabilirsiniz, gayette serin çalışıyor ağır oyunlarda bile.

2014 öncesi birçok tek fanlı ASUS model gördüm ve incelemeler izledim. Hiçbirinde ısınma sorunu yoktu. Hatta 350 TL’ye alınan tek fanlı 750TI’lara bakabilirsiniz, gayette serin çalışıyor ağır oyunlarda bile.
Hocam rezil seviyede demedim zaten, çok iyi olmadığını düşünüyorum sadece. Asusta alınabilir alınmaz demedim zaten ama ben şahsen MSI kartlarını daha çok beğeniyorum bu konuyu da niye bu kadar büyüttünüz anlamadım 😄 Daha önce Asus GTX 770 ve GTX 770 kullandım ve yük altında 75 derecenin üstü değerler alıyordum hep. Ayrıca 750 Ti’ın fiyat/performans olarak başarılı bulmuyorum daha iyi seçenekler var.
Hocam rezil seviyede demedim zaten, çok iyi olmadığını düşünüyorum sadece. Asusta alınabilir alınmaz demedim zaten ama ben şahsen MSI kartlarını daha çok beğeniyorum bu konuyu da niye bu kadar büyüttünüz anlamadım 😄 Daha önce Asus GTX 770 ve GTX 770 kullandım ve yük altında 75 derecenin üstü değerler alıyordum hep. Ayrıca 750 Ti’ın fiyat/performans olarak başarılı bulmuyorum daha iyi seçenekler var.
550 ti demek istemiştim uykusuzluğuma verin 😄

550 ti demek istemiştim uykusuzluğuma verin 😄
Peki hocam, halktaki ejderya hayranlığına savaş açmıştım da :)

Bence eğer markaya o kadar önem vermiyorsan MSI almamak mantıklı.Sadece MSI olduğu için 300-400 tl fazla verirsin.Tabii ki MSI 750Tİ'de küçük farklar olacaktır ama fiyat performansı açısından Asus daha iyi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı