750 Ti Sistem Toplama

Qkeykopat

Hectopat
Bu sistemi topladıgımda parçalar birbirine uyumlu olurmu?
Harici olarak bana kasa önerebilirsiniz yada diğer düşünceleriniz nedir?
Baya bi araştırdım bunları topladım ekran kartına ve ramlere fazla para vermek istemiyorm çünkü biliyorum ilerleyen zamanlarda daha iyileri piyasada olacak. Bu yüzden bunlardan ziyade anakart ve işlemciye önem vermek daha mantıklı gibi geldi.

Ara Toplam2.482,54 TL
KDV592,85 TL
Tutar2.975,39 TL
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem işinizi görecektir. :)

q1.png

Bu ekran kartını seçmemin sebebi araştırmam sonucu baya bi tasarruflu Watt olarak fazla güç harcamıyormus. Herhalde öyle olması lazım. Bütçem 2000-2500 Lira arası değişiyor.

Bu sistem işinizi görecektir. :)

Hacı ben istiyorum ki kasanın içinde fazladan fan soğutucu sistemi olsun. Senin topladıgın sistemde güzelmis. R9'a bakmıstım o ekran kartında çekirdek ve bellek hızı düşük. Geri kalan hersey güzel.

Bu ekran kartını seçmemin sebebi araştırmam sonucu baya bi tasarruflu Watt olarak fazla güç harcamıyormus. Herhalde öyle olması lazım. Bütçem 2000-2500 Lira arası değişiyor.

Hacı ben istiyorum ki kasanın içinde fazladan fan soğutucu sistemi olsun. Senin topladıgın sistemde güzelmis. R9'a bakmıstım o ekran kartında çekirdek ve bellek hızı düşük. Geri kalan hersey güzel.

Ekran kartı bellek veya çekirdek hızına bakılarak alınmaz, içindeki Gpu'ya göre alınır. R9 290, Gtx 780 ile yarışan ve çoğu zaman geçen bir karttır.

Ekran kartı olarak 750ti düşünüyorsanız i7 4770 son derece gereksiz. Hatta bana kalırsa çok üst beklentiler olmadığı sürece her ekran kartının yanında gereksiz kalıyor 4770 :) i5 4590 alıp artan 300 lirayı ekran kartını yatırarak çok daha tatminkar bir konfigürasyon elde edebilirsiniz.

edit: Şimdi fark ettim de... 4 GB ram o sisteme ayıp olur gibi sanki :)

Ekran kartı bellek veya çekirdek hızına bakılarak alınmaz, içindeki Gpu'ya göre alınır. R9 290, Gtx 780 ile yarışan ve çoğu zaman geçen bir karttır.
alakası bile yok. gpu nun önemli olduğu kadar bellek hızı ve çekirdek hızı da önemlidir. ayrıca 750 ti bence mükemmel bir kart

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı