750 Ti sisteme görüntü gelmiyor

B4ND1KO

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba AMD Phenom II X6 - Foxconn A6GMV anakarta sahip sistemimde aktif olarak çalışmakta olan GT730U ikinci el GTX750 Ti ile değiştirdim.
Başlattığım zaman hiçbir şekilde görüntü alamıyorum siyah ekranda çalışıyor ama ekran kartı ve kasa fanları dönüyor. Gigabyte 420W PSU yetmiyor olabilir mi? Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. (BIOS'un son güncellemesi yapıldı)

Ekran kartını değiştirmeden önce eski kartın driverlarını sildiniz mi?

PSU çok rahat yeter o işi geçin. Önceki ekran kartınızda görüntü gelip yenisinde gelmiyorsa ekran kartınız arızalı muhtemelen.

Bu tür sorunlar genelde RAM'ler düzgün takılmadığı için oluyor. RAM'leri çıkarıp uçlarını silgiyle silerek çıt sesi gelecek şekilde tekrar takabilir misiniz?

Evet DDU ile kaldırdım aynı sorun devam ediyor.

Güvenli moda geçerek mi kaldırdın, geçilmediği zaman kalıntı dosya kalabiliyor.
Ayrıca eski kartı geri takmayı denediniz mi? Takınca görüntü geliyor mu?

Güç beslemesi yapılı mı?

Tam olarak anlayamadım güç beslemesi derken.

PSU çok rahat yeter o işi geçin. Önceki ekran kartınızda görüntü gelip yenisinde gelmiyorsa ekran kartınız arızalı muhtemelen.

Satın aldığım kişi kartı göndermeden önce stress testlerini ve kullanırken videosunu gönderdi şüphelenmekte yarar var mıdır bilmiyorum.

Bu tür sorunlar genelde RAM'ler düzgün takılmadığı için oluyor. RAM'leri çıkaripuçlarını silgiyle silerek çıt sesi gelecek şekilde tekrar takabilir misiniz?

Güvenli moda geçerek mi kaldırdın, geçilmediği zaman kalıntı dosya kalabiliyor.

Tekrar dediğiniz şekilde deniyorum sağ olun duruma göre tekrar bilgilendireyim sizi.
Stress testini yaptığı kartın satın aldığınız kart olduğundan emin misiniz?

Evet aynı kart takılıydı GET üzerinden satın aldım ama denemeye ne vaktim ne de mecra bulabildim iş yoğunluğundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…