750 Ti sistemin Cyberpunk 2077 performansı

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba, oyunu yayında oynamak istyorum. RX 470 ve 3. nesil i5 minimum sistem gereksinimleri belirlenmiş. Sistemim aşağıdaki gibidir:
  • EVGA GTX 750 Ti.
  • i5 4590.
  • 12 GB RAM.
Sistemim bu şekilde, en azından düşük veya normal ayarlarda oynayıp yayınını yapmak istiyorum. Sizce yapabilir miyim? Normalde de bu sistemle CS:GO, GTA 5 yayınları yapabiliyorum. 3000 bitrate verip 900P çözünürlükte yayınlarım var.

Zor gibi görünüyor.

Kendi RX 570'ten bile korkuyorum yayınlanan son Benchmark testlerinden sonra. Siz ek olarak yayın da yapacağım diyorsunuz. GTA 5 7 yıllık bir oyun ve optimizasyonu çok iyi kıyaslamak yanlış olur. 750Ti'ın 720P'de bile 10 FPS verebileceğinden şüpheliyim.

Arkadaşlar merhaba, oyunu yayında oynamak istyorum. RX 470 ve 3. nesil i5 minimum sistem gereksinimleri belirlenmiş. Sistemim aşağıdaki gibidir:
  • EVGA GTX 750 Ti.
  • i5 4590.
  • 12 GB RAM.
Sistemim bu şekilde, en azından düşük veya normal ayarlarda oynayıp yayınını yapmak istiyorum. Sizce yapabilir miyim? Normalde de bu sistemle CS:GO, GTA 5 yayınları yapabiliyorum. 3000 bitrate verip 900P çözünürlükte yayınlarım var.

Oyunu güzel bir şekilde oynar mısın o bile şüpheliyken yayından bahsetmek biraz absürt olmuş.

1280x720p en düşük aylarda büyk ihtimal 30 fps civarlarını görürsünüz. Allah sana daha iyi bir sistem nasip etsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı