750 TL gamepad önerisi

Öneriler göz kanatıyor.
Amazon.com.tr parayı buna yükseltip alın, başka çare yok.
1000Tl 'ye kadar çıkamam aliexpress'te güzel kampanyalar var gibi satın alıp kullananlar varsa güzel titreşim motorlu önerilere açığım.

Çok uyguna denk geliyor kaliteli ürünse almak isterim.

1000TL'ye kadar çıkamam AliExpress'te güzel kampanyalar var gibi satın alıp kullananlar varsa güzel titreşim motorlu önerilere açığım.

Banggood üzerindeki kablosuz model alınabilir.

1000 üstüne çıkacaksa Banggood'dan kablosuz 8BitDo C Wireless alır Amazon'dan aynı paraya kablolu almaya gerek yok.

Orası öyle ama kargo süresi uzun olduğu için pek önermiyorum ben açıkçası.

1000TL'ye kadar çıkamam AliExpress'te güzel kampanyalar var gibi satın alıp kullananlar varsa güzel titreşim motorlu önerilere açığım.

Çok uyguna denk geliyor kaliteli ürünse almak isterim.

Şu konuyu okuyun hocam detaylı inceleme yapılmış.

Banggood üzerindeki kablosuz model alınabilir.

Orası öyle ama kargo süresi uzun olduğu için pek önermiyorum ben açıkçası.

Yani doğru söylüyorsunuz ben yılbaşında sipariş ettim daha gelmedi bu ay bitmeden gelir gibi ama.

Okudum mükemmel anlatılmış açıkçası çok cezbetti beni kablosuz olması cabası ve sadece 550TL'ye geliyor ne dersiniz F310'dan daha kaliteli midir?

F310 kablolu ve daha sağlam olduğu söyleniyor ama beğenmediğin bir şeyi kullanmanın anlamı yok dediğim gibi Max çıkabileceğiniz fiyat buysa alın.

F310 kablolu ve daha sağlam olduğu söyleniyor ama beğenmediğin bir şeyi kullanmanın anlamı yok dediğim gibi Max çıkabileceğiniz fiyat buysa alın.
550Tl kaçırmamak gerek gibi hissettim açıkçası sanırım bunu alacağım elimdeki kolu satana kadar konuya bakarım başka önerilerede hala açığım.

F310-710 asla alınmaz. Fosil kollar.
8BitDo'ya çıkılmadıkça kol alınmaması taraftarıyım.
2.elden bile alınır 8BitDo ama 0 F310-710 alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…